Foto van een Deutz D7506, shit... die las sporen op de fuse waren dus toch niet voor een beschadiging aan het loopvlak. De trekker heeft zijn hele leven in frankrijk gelopen en daar zal de fusee zo te

Deutz D7506

InsaneNL
Foto van een Deutz D7506, shit... die las sporen op de fuse waren dus toch niet voor een beschadiging aan het loopvlak. De trekker heeft zijn hele leven in frankrijk gelopen en daar zal de fusee zo te zien al een keer eerder afgeknapt zijn en is vervolgens met een stukje 3mm strip verticaal er in weer aan elkaar gelast.

Reacties

InsaneNL
Heeft iemand toevalig nog een linker fusee liggen? Deze zijn als het goed is ook gebuirkt bij de 70, 72, 80 en 10006.
steyr 9087
Dedden in Steenwijk mischien wel
InsaneNL
@steyr 9087 Die had ik al een mailtje gestuurd via marktplaats, maar toch bedankt voor de tip
Sojaboontje
Ja voor dat soort praktijken draaien de Fransen hun hand niet voor om.
InsaneNL
@Sojaboontje jup ik ben al wel meer bijzondere dingen tegen gekomen maar dit had ik nog niet verwacht. Ach ja gelukkig is het in de loods gebeurt met wat spul verzetten en niet op de weg.
Sojaboontje
@InsaneNL Ik had ook een Franse trekker daarvan hadden ze de koppelings as vast lopen bakken. Ook op gebied van electra verzinnen ze de gekste dingen.
InsaneNL
@Sojaboontje oh god praat me er niet van, heb van winter de hele elektra eraf getrokken. Wat een bende was dat.
+1
john deere 7810
@InsaneNL @Sojaboontje

spreekwoord is er niet voor niets. iets met de Franse slag doen 😉
InsaneNL
@john deere 7810 haha... jup, dat is me nu wel duidelijk geworden.
+1
InsaneNL
@radium45 zijn helaas allemaal het verkeerde model met de volledig rechte fusee pen. Deze is bovenaan waar de stuurhevel erop zit konisch. Het recht model was geen probleem geweest die zijn prima voor redelijk prijzen nieuw te krijgen. Voor dit model is wijnig te vinden. Maar bedankt voor het meedenken.
casejxu
Lmb haan eens proberen?
+1
InsaneNL
@casejxu ik heb nu een paar lijntjes uit staan, als daar niks uit komt zal ik Haan ook eens proberen.
Fendt926Driver
@InsaneNL hier zit ook wel een hobby draaier in de buurt ( maar jij hebt jou woonplaats niet ingevuld dus weet niet of het ook biij jou in de buurt is) die van alles maken kan op de draaibank.
Dus als je er helemaal niet uit komt.....
InsaneNL
@Fendt926Driver niet zo heel ver bij jou vandaan, ik woon in Holten.
assink
Hier nog een hobby draaier uit de regio Twente. Mits je een goed voorbeeld hebt is zoiets prima na te maken. Tenminste als je de oude as stomp eruit kunt krijgen en de nieuwe in kunt lassen.
InsaneNL
@assink ik heb gister al een begin gemaakt om te kijken of de oude er goed uit wil. Valt nog niet helemaal me doordat de pen een 6-7 mm onder de onder rand ophoud. De las die er boven op lag is weg maar ik neem aan dat die pen ook een schuin geslepen rand heeft gehad en dat die daar dus nog mee vast zit.
assink
Gevonden:
oldtimerplus.nl/inserate/…
Wel een beste prijs overigens.
InsaneNL
@assink die had ik ook al gezien en ik dacht precies hetzelfde, dus dat is voor nu een aller laatste optie. Hobby moet geld kosten maar het moet nog ook leuk blijven.
assink
En hier staan er nog wat meer tussen:
ebay-kleinanzeigen.de/s-deutz-achsschenkel/k0/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!