Foto van een Fendt 820, loonbedrijf Breure uit Swifterband aan het ploegen.ZIE OOK DE VIDEO https://youtu.be/FcTrxrloXbA

Fendt 820

Foto van een Fendt 820, loonbedrijf Breure uit Swifterband aan het ploegen.
ZIE OOK DE VIDEO

Reacties

ford8630power
Ik ben totaal geen ploegexpert, maar deze ploeg staat toch veel te ver voorover?
CaseCS130
@ford8630power Daar lijkt het wel op, zo op het oog ligt het ook totaal niet vlak. Laten we @mdoornekamp eens vragen om zijn deskundige mening over dit ploegwerk. Of @radium45 , die heeft er denk ik ook wel kijk op.
mdoornekamp
@CaseCS130 @joozt op het filmje staat de ploeg wel vlak. Grond ligt wel wat grof. Misschien staat de ploeg wel te breed voor deze grond. Trekker is in ieder geval dik zat. Daar wordt het ploegwerk vaak al niet beter van.
CaseCS130
@mdoornekamp Oke, dan valt het wel wat mee. Vond het lijken alsof de 1ste schaar niet goed aansloot bij de laatste schaar van de vorige voor. Lijkt een beetje berg/dal effect.
+1
mdoornekamp
@CaseCS130 wel mooie banden maat. Past wel netjes in de voor.
jmos
@mdoornekamp Als je naar de schijfkouters kijkt lijkt de eerste toch dieper te gaan als de laatste of zie ik dat verkeerd?
mdoornekamp
@jmos ploeg frame loopt wel aardig vlak van de zijkant gezien.
joozt
@ford8630power Zo op de foto zou je inderdaad wel zeggen dat het laatste rister minder grond verzet. Als ik het filmpje bekijken (bijvoorbeeld vanaf 3.00 min.) vind ik het wel weer meevallen. Je zou ook verwachten dat een dergelijk loonbedrijf wel weet hoe je een ploeg moet afstellen...
+3
gertdl
Ze staat net teveel over rug. net niet plat maar dan net niet plat in de verkeerde richting. doordat ze net teveel over rug staat gaan ze makkelijk met de eerste net te diep gaan rijden om die erbij te krijgen ( dat kan je ook ergens net zien op een bepaald moment). wat mij meer opvalt is dat de 2 middenste snedes zeker hoog genoeg liggen tegenover de anderen, en dat krijg je als ze over rug staat en er met de eerste te diep gaat gereden worden.

er zijn weinig momenten waarin de ploeg in de juiste hoek komt om met zekerheid te zeggen ze staat niet helemaal perfect, maar ik kan wel zien dat de ploeg niet "loopt" zoals we wel is zeggen. hoe de grond op de risters komt, hoe ze balanceert aan de trekker.... het is geen perfect strakke afstelling lijkt me ( voor zover ik er wat van ken natuurlijk)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!