Foto van een New Holland Kraan. Betuining plaatsen met saes trilblok gaat heel erg goed, palen 1,4m de grond in in 6 a 7 seconden.

New Holland Kraan

New Kobelco
Foto van een New Holland Kraan. Betuining plaatsen met saes trilblok gaat heel erg goed, palen 1,4m de grond in in 6 a 7 seconden.

Reacties

stijn-de-bock
Betuining staat mooi.
+1
New Kobelco
wim-same
Dat gaat heel goed met een trilblok. Zo heb ik ook wel eens palen geslagen met een prikker. De bijtel was vervangen door een kop waar een paal in kon.
New Kobelco
@wim-same
Hadden wij vroeger ook maar binnenwerk was helemaal kapot omdat , we er soms met weinig of geen tegendruk mee trilde. Trilblok maakt ook veel minder lawaai.
+1
wim-same
@New Kobelco Klopt, Een prikker moet wel tegendruk hebben, maar een trilplaat die geen tegendruk heeft sloopt ook je kraan hoor. net als een prikker.
+5
GROENEDEERE
Maar wat vervloek ik zulke smalle slootjes met schoeing.
Met maaikorf niet schoon te maken....
Mopper niet op jouw werk hoor.....😉
wim-same
@GROENEDEERE Jou kraan is te groot. ha ha. maar je heb wel gelijk hoor zulke smalle slootjes zijn met een maaikorf niet schoon te maken.
GROENEDEERE
@wim-same
Hahaha klopt maar heb nog maar een keer gekorft met mijn kraan.
Dat doen we gewoon met de trekker
wim-same
@GROENEDEERE Dan nog zijn zulke smalle slootjes een ramp. je moet ook wat water en liezen hebben om lekker te kunnen maaikorven.
wim-same
@GROENEDEERE Ik heb het met een trekker en met een kraan gedaan. Met een trekker gaat sneller, en met een kraan kan je vaak wat moeilijkere slootjes de baas. maar je moet eigenlijk wel water in de maaikorf hebben, want droog maaisel wil slecht lossen en kost veel tijd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!