..... Foto is geplaatst door ZetorTwente op 23-03-2019 om 11:25:08, met 35 reacties.

New Holland TS 110 A

ZetorTwente
....

Reacties

arjanvw
Storing met de rode...🙄
ZetorTwente
@arjanvw Storing niet, de Tsjech heeft een beurtje nodig en de koppeling bleef plakken, dus dat moet verholpen worden.
+1
newholland-
@ZetorTwente dus toch een storing🤷🏼‍♂️🔩
ZetorTwente
@newholland- Storing is meer elektrisch bij mij 😅
ricooo12
Zetor weg op een gebruikte NH? 😜
+1
ZetorTwente
@ricooo12 Hahaha achteruit boeren is ook boeren, maar nee.
fan van trekkers
@ZetorTwente haha, nou jou zetor is dus niet veel beter hoor ik😅
+2
ricooo12
@ZetorTwente ja dat achteruit boeren doe je pas als de zetor weer terug is 😜😜😜
mf 6150
@ricooo12 met een tsa boer je snel achteruit🤣😜
ZetorTwente
@ricooo12 Nou ik vind de TSA alles behalve een vooruitgang, de versnellingshendel zit in de hoge groep (te) ver weg. De aftakas inschakeling zit te ver weg van de hydroliek hendels om met voeren aan het einde beide vlug uit te zetten. En daarnaast geeft hij beetje onregelmatig olie af, waardoor het voerbandje stottert maar dat zal wel door gebruik gekomen. Wel heeft de New Holland een stille cabine en op straat loopt ie best mooi.
mf 6150
@ZetorTwente
Je vergeet dat de bakken janken als een malle en dat de aftakas abrupt stil staat na uitschakelen
ZetorTwente
@mf 6150 en de onhandige plaatsing van de mechanische hefinrichting, helemaal achter in de cabine.
fan van trekkers
@mf 6150 ik vindt het ook echt rukbakken die er in liggen. Bij de 4 cylinder zijn ze wel lekker vlot in vooruit en achteruit enzo, maar als je zo 6cylinder heb dan gaat de voorachteruit supertraag, en tussen groepen schakelen gaat ook zo traag als de malle. Als ik aan het cultiveren ben ofzo en ik wil van 12 naar 13 (want in 13 slaat boost aan) dan staat hij eerst helemaal stil voordat ie in 13 staat😴. Ben er super blij mee dat ze eindelijk dynamic command hebben uigevonden😀. Veel sneller en veel soepeller. Bij t5 electrocommand schijn je ook soeplesse van omkeer in te kunnen stellen. Dat zal denk ik ook wel heel wat schelen👌
+1
mf 6150
@fan van trekkers
Idd. Wij hebben eens een tsa135 op demo gehad, de mf met 40 pk minder was haast meer mans met bieten rijden had ik het idee. Een range command is veel beter is mijn ervaring
gudo
@ZetorTwente Wat voor bak zit er in dan? Gewoon een electrocommand bak? Dan zitten de knopjes voor het schakelen op 2 plekken, bij ons igg wel. Als je op de hendel moet schakelen zit hij idd te ver weg.
ZetorTwente
@gudo Geen idee zo wat voor bak, alle stickers enzo zijn er ook af, maar vgm heb je gelijk wat die knopjes betreft morgen eens proberen.
Vollenbroek_Lars
@ZetorTwente Is van Geurs geweest deze
john deere 7810
@Vollenbroek_Lars

ik had op pelle gegokt haha
Vollenbroek_Lars
@john deere 7810 Dan had die er denk ik nog slechter uit gezien🙈
john deere 7810
@Vollenbroek_Lars

haha ja kans is wel groot ja
ricooo12

(klik om te vergroten)

Die 2 oranje knopjes hebben wij op onze t6010 zitten die zijn ook voor op en terug schakelen das mooi kort bij als de hendel in hoge groep staat en dat olie ligt aan die trekker want dat heeft die van ons ook niet
+1
gudo
@ricooo12 ja idd, in de lage groep vind ik het wel fijner om op de hendel te schakelen😬
+1
ZetorTwente
@ricooo12 Ja gisteren even geprobeerd dan is het al heel wat beter! Olie ligt gewoon aan deze trekker / onderhoud heeft de trekker geen schuld aan.
ricooo12
@ZetorTwente aha oke dan tja zo ziet deze trekker er wel uit idd 😜
+1
john deere 7810
Ook wel eentje met ervaring meegekregen vgm
arjanvw
@john deere 7810 ziet er idd wel uitgeleefd uit...
ZetorTwente
@john deere 7810 Klopt oude trekker van een loonwerker, 7200u. Onze Tor heeft naar schatting 5000u, 3900u op de mechanische teller.
newholland-
Die vergeelde koplampen ziet er ook al niet uit😂
verwijderd
john deere 7810
@yoran agricola

wat is die voorlader dan snel versleten? Hier de john deere laders van klanten hangen er wel makkelijk 12.000 uur voor. alleen x pennen vervangen, maar zit geen bus ofwat in. Zelfs bij heel intensief gebruik is het onderhoud na genoeg niks.
newholland-
@yoran agricola komt die ts100a uit het westen van het land met extra grote banden?
+1
fan van trekkers
@yoran agricola vind jij zo tsa fijner rijden dan zo tm? 😳. Tm vind ik echt supertrekkers, kunne ze zelfs nu nog wat van leren😅. Zijn beresterke trekkers, met een ruime cabine, opbergruimte en echt alles wat je vast pakt ligt in de hand, tot de deurgreep aan toe.
verwijderd
john deere 7810
@yoran agricola

Is inderdaad een zware happer, maar vind het nog snel.. 7300 uur gaat hier in de buurt nog door voor een jonge trekker, dan denken ze nog niet eens aan inruilen.
verwijderd
newholland-
@yoran agricola dit is een ander ,een bekende van mij had ook zo een met voorlader en is in die zelfde tijd verkocht vandaar..
verwijderd
fan van trekkers
@yoran agricola jullie hebben dus dualcommand in de tm? Dat lijken mij ook best fijne bakken voor bij een voorlader. Vooruit en achtetuit gaan even snel. We hebben zelf ook een tm120 gehad met een dualcommand bak. Helaas kon die bak de 170 trappelende paardjes niet overbrengen. Bak is gemaakt tot 140😅. Nadeel van rangecommand (3 groepen 6 powershift) is dat je maar 1 groep in achteuit kan. Achteruit rijden gaat behoorlijk traag. Rangecommand schijnt wel veel pks over te kunnen brengen. Er rijden veel opgefokte tms rond met rangecommand en halen ook goed hoge urenstanden👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 110 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!