Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 120 klaar om wat rogge te maaien. Foto is geplaatst door Nick van Oosterhout op 24-03-2019 om 12:19:17, met 12 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 120

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 120 klaar om wat rogge te maaien

Reacties

ford8630power
Wat voor effect heeft dat op de koeien? Of voer je het om gras uit te sparen?
@ford8630power de koeien vinden het best lekker en het is ook wel goed voor ze maar het grootste doel is eigenlijk dat we geen dol hebben met het ploegen
+1
Wat een ruige trekker is het toch ook he poahh
+1
@Deutz-Fahr-Rijder ja voorruit open en gaan💪💪
@Nick van Oosterhout zeker, en vanmorgen de tank overstroomd door dat groene spul??🤔
@Deutz-Fahr-Rijder het scheelde gemiddeld per koe 1 liter volgens mij
Baltus_steyr
@Nick van Oosterhout o dat valt me nog niet tegen. kun je nog wat merken in de gehaltes? Ik ben ook sinds vandaag begonnen met Italiaans raaigras te voeren voordat er mais op komt!
Herbert
Wat voor banden zitten er onder die wagen?
@Herbert bkt 500/50-17 implement-aw708
Herbert
@Nick van Oosterhout kan het tandem nog pendelen dan of heb je de assen er vast onder zitten. Ben ook wel aan het meten geweest maar 500 gaat bij mij zo niet passen dacht ik.
@Herbert het gaat uitstekend met deze banden zakken niet snel weg een nadeel als de opraapwagen heel vol zit en met nat gras vringen ze heel erg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!