Foto van een Merlo p40.7 die ons goed geholpen heeft bij het snoeien van wilgen.. Foto is geplaatst door inspecteurfendt op 24-03-2019 om 19:22:58, met 5 reacties.

Merlo p40.7

380 foto's van @inspecteurfendt

inspecteurfendt
Foto van een Merlo p40.7 die ons goed geholpen heeft bij het snoeien van wilgen.

Reacties

fendtjecis
Zijn sterke en handige machines!
inspecteurfendt
@fendtjecis met deze heb ik nog nooit gereden maar ze zien er wel steviger uit dan jcb. ze reageren naar het schijnt ook sneller
fendtjecis
Wij hebben getwijfelt tussen een jcb en een merlo. Uiteindelijk toch de merlo geworden. Was stuk goedkoper (2e hands) en vond deze ook veel fijner rijden. Jcb bonkte hard door de powershift. Voordeel was van jcb dan weer dat de bediening veel sneller iq en je meerdere bedieningen tegelijk kan doen. Met een merlo moet je wat meer geduld hebben maar de bediening is wel een stuk fijner.
inspecteurfendt
@fendtjecis ik heb enkel nog met een jcb gewerkt en op zich werken die wel fijn maar ze zien er minder robuust uit dan een merlo. Dat bonken ondervond ik ook.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Merlo p40.7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!