Foto van een New Holland T 8040. Foto is geplaatst door xrayjaco op 26-03-2019 om 13:59:01, met 5 reacties.

New Holland T 8040

xrayjaco
Foto van een New Holland T 8040

Reacties

Boersen
Netjes spulletjes!
Bevalt dat wat zo'n dieplader? Mij lijkt eentje met molen besturing makkelijker namelijk.
wim-same
@Boersen zo'n twee assige dieplader is veel makkelijker. makkelijker parkeren, meer oplegdruk op de trekker enz. met zo'n 8 tons kraan erop is dit ook de ideale gewichtsverdeling. Alleen had ik wel liever een kopschot waar ik de bakken tegen aan kunt zetten, en het geheel vast kan zetten. Zo te zien staat de kraan hier ook niet vast met sjor banden.
Boersen
@wim-same Maar zijn deze niet veel lomper, als je bijvoorbeeld een krap dammetje hebt. Met molen besturing haal je hem wat hoog op en kom je er meestal wel uit. Gaat met deze combinatie niet lukken kijkt mij.
wim-same
@Boersen Dit is inderdaad een vrij lange kar, maar als je een wagen hebt met molenbesturing van dezelfde lengte, valt die verder in de binnen bocht dan een wipkar. het ligt ook aan de plaats waar de trekhaak van de trekker zit. Op deze foto aan een bok in de hef, dus de trekker neemt de kar al mee naar de buitenbocht. Hoe verder de trekhaak naar achteren, hoe meer spoor volgend. Al heeft dit ook wel weer andere nadelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 8040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!