Foto van een Deutz D7506 in Nordhorn. Deze is in enorm goede originele staat.  Heb hem daar al een paar keer gezien en blijf er altijd wel even hangen.

Deutz D7506

stijn-de-bock
Foto van een Deutz D7506 in Nordhorn. Deze is in enorm goede originele staat. Heb hem daar al een paar keer gezien en blijf er altijd wel even hangen.

Reacties

+1
newholland-
Mooie dikke deutz stijn maar denk wel dat de velgen een opknap beurt hebben gehad zo mooi als ze glimmen in vergelijking met de rest.
stijn-de-bock
@newholland- klopt wat je zegt.
+1
Sojaboontje
Het doek van de Fritzmeier is ook al eens vernieuwd volgensmij, maar desalniettemin een super mooie trekker.
stijn-de-bock
@Sojaboontje klopt ,er zijn er op tractorfan zelfs die een gerestaureerde trekker originele staat noemen. 😉
+2
Sojaboontje
@stijn-de-bock Ja haha. Deze moet je alleen reviseren en verder mooi zo laten. Er zijn helaas genoeg trekkers die totaal gerestaureerd zijn waarbij dat niet nodig was. Maarja ieders zijn smaak natuurlijk.
+1
stijn-de-bock
@Sojaboontje ik zie ze ook liefst origineel behalve als ze echt te slecht zijn,ik krijg ook vaak de commentaar dat ik mijn 955 moet spuiten maar zou dat zelf heel fout vinden.
newholland-
@stijn-de-bock wist niet dat die fritzmeier cabines nog nieuw geleverd worden of inmitatie?
Sojaboontje
@newholland- Ja hoor! Maar wel prijzig.
+1
Sojaboontje
@stijn-de-bock Ja die 955 van jou is nog in super staat.
+1
Kramer U800
Ik moet zeggen dat ik dit een heel mooi exemplaar vind! Allrad vind ik sowieso goed staan bij elke tractor.
+2
Towaberg
Spuiten of niet soms een moeilijke keuze en soms snel beslist, veel hangt af van de staat van het plaatwerk en hoe goed de traktor gesoigneerd is geweest .
+2
stijn-de-bock
@Towaberg klopt volledig maar bij deze is er echt geen twijfel.
+1
InsaneNL
@stijn-de-bock dit is echt nog een hele strakke trekker, ik heb er in 2017 ook wel even bij staan kijken en er een paar foto's van gemaakt. Als het weer wat grijzer is lijkt hij haast nog mooier.
+3
a3vandiejen
Schitterend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!