Foto van een Kobelco SK 140 SLRC (graafmachine)nog een van de jongere aanwinsten op het werk.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 28-03-2019 om 14:14:49, met 12 reacties.

Kobelco SK 140 SLRC (graafmachine)

stijn-de-bock
Foto van een Kobelco SK 140 SLRC (graafmachine)nog een van de jongere aanwinsten op het werk.

Reacties

+1
New Kobelco
WoW , wat een beer. Deze is eigenlijk een hitachi 75, 80, 130, 135, 160, en 180 in 1 machine. En je hoeft geen bouwvak te nemen want loopt niet warm in de zomer. 😂😂😂
+1
Kramer U800
Dit zijn hele goede, zware, degelijke graafmachines. Een verhuurbedrijf hier verderop heeft ook een hoop Kobelco, maar hij heeft ook CAT. Als de klanten een keuze moeten maken tussen Kobelco en CAT zeggen de meeste toch CAT omdat dat bekend is. Terwijl wij hier wel eens Kobelco machines ter "reparatie" gehad hebben (roetfilter erop bouwen), maar als je dan ziet hoe zwaar en dik alles gemaakt is kan daar geen CAT tegen op! Dit is weer een typisch voorbeeld van; wat de mens niet kent koopt hij niet. In dit geval huren.
New Kobelco
@Kramer U800
4 jaar van naam en kleur veranderen doet er ook geen goed aan. En nu is Hyundai voor 8 jaar kop van jut.
Kramer U800
@New Kobelco Ja je moet zien dat je bekendheid krijgt en op bepaalde vlakken hetzelfde blijft, maar je moet ook veranderen omdat de mensen anders weg lopen.
+1
wim-same
@Kramer U800 ja, maar een naam en een merk dat goed is moet je niet veranderen. dat wekt toch argwaan en verwarring. Hoe gaat het met de service van mijn oude machine ? hoe word de onderdelen voorziening van mijn oude machine ? enz.
Kramer U800
@wim-same Je moet inderdaad dingen die goed zijn niet veranderen, aan je kleur en merknaam bijvoorbeeld, daar word je aan herkent. Maar er moet wel steeds een nieuw model op de markt komen om de koper te trekken.
+2
wim-same
@Kramer U800 sommige merken hebben steeds dezelfde kleuren, o.a. John Deere, en dat werkt zeker goed. Veel klanten van John Deere hebben dit ook als bedrijfs kleur op b.v. kiepers en wagens. Werkt heel goed en vertrouwd ook naar klanten toe. Kubota kranen is ook van kleur veranderd. Jammer. Mijn trekker merk SAME is al 5 X van kleur veranderd. Jammer. New Holland veranderd de kleuren. jammer. zo zijn er zo veel merken die de kleuren veranderen. vaak heeft dit met fusies te maken, soms ook niet. Dan kunnen anderen zien "jij heeft een nieuwe en jij heeft een nog oudere machine". Ook dat kan een markt strategie van de fabrikant zijn om nieuwe machines te verkopen.
dennisbouter
@New Kobelco hoezo hyundai?
+3
New Kobelco
@dennisbouter
Fiat zat 4 jaar bij hitachi en zo kwam er fiat hitachi. Toen ging fiat 4 jaar bij kobelco en werd Newholland , en nu gaat fiat 8 jaar samen met Hyundai zodat new Holland ook weer kranen kan aanbieden.
Ongeveer kort samengevat.
+1
wim-same
@New Kobelco En al die veranderingen komen soms niet ten goede. Zo moet een "nieuw" merk iedere keer weer zichzelf bewijzen, terwijl sommige klanten dan inmiddels al overstappen op een ander bewezen merk.
dennisbouter
@New Kobelco fiat met hyundai ? Dat is nieuw voor mij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kobelco SK 140 SLRC (graafmachine) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!