Foto van een Schlüter ?Gaat weer mooi worden!Stralen bij Kathagen uit Bree!. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 28-03-2019 om 15:02:23, met 10 reacties.

Schlüter Onbekend

Foto van een Schlüter ?
Gaat weer mooi worden!
Stralen bij Kathagen uit Bree!

Reacties

Ha toen is hem nog bij mijn thuis geweest dat was vorige week vrijdag was dat ik was toevallig ziek en ik kwam thuis en er stond een cadie voor mn deur met schluter stikker en het was wim beerten met zijn motorkap en andere onderdelen 😂
+1
schluterman
Die motorkap moet hier heen
@schluterman haha past die op u 850 dit is er een van een 1250 ge kunt er meschien wel een tafel van maken 😂
schluterman
@schluter jan van samang pas maken gaat altijd 😉
@schluterman ja zou het is willen zien ik zal da ook met mijne as 22 proberen dat gaat ook een zicht worden 😋 😂
Schluterfan
Ik ben ook aan zo'n motorkap bezig, zit altijd een hoop werk in als er in het verleden aan geprutst is....
@Schluterfan ja ik ben dan die as 22 aan het opmaken maar die motorkap is ook veel werk aan die is helemaal rot want ik ben ook een nieuwe aan het zoeken

(klik om te vergroten)

Kramer U800
@schluter jan van samang In Nederland noemen wij dat: peperkoek. Die valt denk ik niet meer te redden. Of je moet het onderste deel eruit slijpen en een nieuw stuk erin lassen en de rest plamuren dat zou misschien een optie kunnen zijn.
+1
@Kramer U800 ja dat is onze laatste plan als het niet lukt voor een andere te vinden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!