Op enkele kleine details zoals stickers is hij af :)  Net 1 jaar geleden dat ik hem aankocht. Erg blij met resultaat. klaar om het werk in te vliegen!

Joskin Kipper

eicher4048driver
Op enkele kleine details zoals stickers is hij af 😄 Net 1 jaar geleden dat ik hem aankocht. Erg blij met resultaat. klaar om het werk in te vliegen!

Reacties

+4
eicher4048driver
Vanuit een ander perspectief

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

stijn-de-bock
Ziet er prima uit.
+1
eicher4048driver
@stijn-de-bock Dankjewel! Als we iets onder handen nemen, dan is het afwerken van A tot z 😄
Mdbm
@eicher4048driver Blijkbaar. Vakwerk 👌
+1
eicher4048driver
@Mdbm Bij jou is het niet anders zo te zien 👍
MartenH
Netjes! hoeveel ton mag/kan er op zon kipper? heb mijn deuren ook al kaar, maar krijg ze nog niet mooi sluitend. kipper heeft een keer op zijn kant gelegen.....
eicher4048driver
@MartenH In principe met de schotten erop max. 4 ton. Laad zelf maximum tot 4,5 ton. Daarboven willen de banden nogal gaan springen en rijdt dan nimmer zo fijn.
+1
eicher4048driver
@MartenH Post maar eens een foto! Alles niet goed haaks of hoe komt het dat ze niet volledig sluiten? Bij mij ging eerst de sluiting heel soepel. Nu dat die gestraald en gespoten is moet je wel wat kracht zetten maar ik denk eens in gebruik met wat vet aan de bussen zal het wel beter gaan.
+1
MartenH
@eicher4048driver ja zal binnenkort eens een foto posten.
nee alles is niet meer haaks omdat hij waarschijnlijk een keer heeft om gelegen.
maar zal ooit wel goedkomen 😄
T.Tanis
Strak werk 👌👍
eicher4048driver
@T.Tanis Dankuwel!
+1
casejxu
Super keurig geworden. Zo moet die van ons er ook uit gaan zien. Maar dan op 4 bandjes 😁
+2
eicher4048driver
@casejxu Dankuwel! Steek veel werk in maar dan heb je achteraf ook wat waarmee je kan gezien worden 😉
casejxu
@eicher4048driver belangrijkste bij ons nu is cilinder opnieuw verpakken. Tandem er onder en degelijke achterklep maken
eicher4048driver
@casejxu Nieuwe dichtingen had deze ook nodig, maar dat is het minste van het werk als je de bak er hebt afgehaald. Goede deuren moet je wat tijd insteken dat alles netjes pas maar daar heb je later weer plezier van als het goed afsluit. Hoe wil je de tandem maken? Gewoon 2 vaste assen met beugelstangen vast aan het chassis? of pendelende ophanging en vering?
casejxu
@eicher4048driver komt bij ons alleen een klep in. Scheelt weer. Cilinder pak ik er zo ff tussen uit idd. En heb schommeltandem op de kop getikt voor weinig. Hadden zelf nog 4x 15.5 55 17 bandjes leggen
+1
105ls78
Mooi gedaan hoor..
eicher4048driver
@105ls78 dankje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!