Foto van een Rumpstad Varimax  twv403 2 schaar wentelploeg bezig met zijn eerste grond om te ploegen achter de fendt. Mooi op zondag wat aan het hobbyen. Wat kunnen afstellen en ploegen ter voorbereiding vd ploegwedstrijd.

Rumpstad Varimax

Foto van een Rumpstad Varimax twv403 2 schaar wentelploeg bezig met zijn eerste grond om te ploegen achter de fendt. Mooi op zondag wat aan het hobbyen. Wat kunnen afstellen en ploegen ter voorbereiding vd ploegwedstrijd.

Reacties

+1
pizza power
Mooi ploegje.
eicher4048driver
@pizza power Danku! Ploeg bevalt me heel goed! Ploegresultaat is echt goed, Erlangs was geploegd met de 4 schaar en dit lag er zeker zo egaal bij.
+1
schluterman
Goed bezig
eicher4048driver
@schluterman Danku! Echt genieten is dat met dit weer!
schluterman
@eicher4048driver snap ik mooi rustig ploegen op een zondag mooi weer inderdaad 👌👌
Wilco vd Kuilen
Dat is een prachtige ploeg! Mooie combinatie
eicher4048driver
@Wilco vd Kuilen Jazeker, slijtdelen nog erg goed, wel een beetje gelast aan de risters maar dat is niet aan het ploegwerk te zien en netjes bijgewerkt! Voor 450€ vind ik dat echt veel voor weinig geld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rumpstad Varimax ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!