Foto van een Case International 844 XL N, vandaag nog een perceeltje gras gezaaid.. Foto is geplaatst door wotan2 op 06-04-2019 om 12:23:52, met 9 reacties.

Case International 844 XL N

wotan2
Foto van een Case International 844 XL N, vandaag nog een perceeltje gras gezaaid.

Reacties

hans30
Precies zo een staat of stond ook in Duitsland op ebay Kleinanzeige als unieke trekker waarvan er maar 1 op de wereld rond rijdt wat betreft die aangepaste motorkap.... Maar er zijn er dus meer van gemaakt 👍
wotan2
@hans30 Linkje?
Ik heb deze trekker alweer een jaar of 8, dus het was een andere.
hans30
@wotan2 ik heb ff snel gekeken maar kon hem niet zo gauw vinden. Vanavond bij de koffie nogmaals
walker1
@hans30 kan je als verkoper altijd proberen natuurlijk. zeggen dat het uniek is en dat er maar een of enkele van rondrijden. Case IH heeft een tijdje trekkers gebouwd met schuine neus, met normale neus werden ook gewoon nog geproduceerd. Ik heb verder geen idee op welke types die neus leverbaar was en in welke aantallen ze gebouwd zijn. Trekker op de foto is op de neus na verder een gewone 844 voor zover ik weet.
+1
SJB533
@walker1
Klopt, deze trekker is gewoon origineel geleverd. Was alleen een fabrieksoptie op de 844/845 XL(N). In Zweden lopen ook wel dergelijke tractoren van allerhande merken. (Frisikttraktor)

Vraag me af, of deze combinatie ook leverbaar was als Plus 🤔 Moedergewicht doet me namelijk vermoeden, dat deze trekker uit die tijd is...
wotan2
@SJB533 waaraan herken je een plus ook alweer? Was iets met de hydrauliek toch? Deze is, volgens de duitse papieren die er bij zijn, bouwjaar 95. Op velgen ( de orginele en niet deze gele 😜) en de uitlaat staat 93. Digitaal dashbord heeft ie wel.
SJB533
@wotan2
Dan is het een Plus. Digitaal dashboard is het duidelijkste kenmerk. De hydrauliek is Hydroplus, volgens mij standaard op een Plus.
+2
olro 61
Mooie combinatie, met een bijzondere 844 XL. Ik voeg er een foto bij uit de Case-IH folder.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 844 XL N en hebben de trefwoorden Rotoreggen en graszaaien geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!