Vers gezaaide erwten verzorgen met de Condor.. Geplaatst door JJ op 07-04-2019 om 23:09:19, met 8 reacties.

Agrifac Condor

Vers gezaaide erwten verzorgen met de Condor.

Reacties

+1
catfan55
Mooie machine Jasper! Onze claas dealer gaat ze sinds dit jaar ook hier hier verkopen. Schijnt dat ze met een “noord Amerikaanse” versie komen eind dit jaar / begin volgend jaar
JJ
@catfan55 Bedankt, zijn er goed over te spreken, simpele bediening en comfortabel om mee te werken.
Is dat dan een Agrifac Endurance? Of iets anders?
+1
catfan55
@JJ zowel de grote als de kleine komt hier naar toe. Ze zullen vooral een wat uitgeklede versie zijn op breeder spoor vermoed ik. Hier worden alle middelen op de vrachtwagen gemixed, niet in de spuit. Dus dat systeem zal wel achter wege blijven enz. Ik zal tzt wel wat foto’s posten
JJ
@catfan55 Ok, komen er bij jullie op het bedrijf ook te lopen dan? Als wij nu zouden switchen werd het ofwel een Wide-track of endurance. Maar dat ligt hoofdzakelijk aan de plan van aanpak met paden. RTK-gps zou dan ook definitief een must zijn.
+1
catfan55
@JJ nee eerste tijd niet. We zijn heel tevreden met de Case Patriot 4440 spuiten. Laat ze eerst maar eens een aantal verkopen en zorgen dat de dealers kennis en onderdelen hebben.
JJ
@catfan55 Ze hebben trouwens een hele goede telefonische helpdesk. Maar met tijdsverschil weet ik niet hoe ze dat oppakken.
+1
catfan55
@JJ dat helpt on hier weinig denk ik haha, we zullen zien. Vooralsnog hebben we geen enkele reden om over te stappen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agrifac Condor en hebben de trefwoorden poseren en gewasbescherming geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!