Foto van een Deutz sleutelhanger, zelf getekend op de computer en 3D uitgeprint op school. Helaas was het niet mogelijk om hem in een andere kleur te printen.

Deutz Humor

213 foto's van @Kramer U800

Foto van een Deutz sleutelhanger, zelf getekend op de computer en 3D uitgeprint op school. Helaas was het niet mogelijk om hem in een andere kleur te printen.

Reacties

stijn-de-bock
Mooi,ik zou der zo wel een willen😉
Kramer U800
@stijn-de-bock Helaas, ik mocht er maar 1 maken als opdracht 😉😕
stijn-de-bock
@Kramer U800 dan is het een unieke👍🏻
+4
Kramer U800
@stijn-de-bock "One of a kind", zeldzamer dan een D16006 😃😉
Doe er mij ook maar zo een, liefst in het groen natuurlijk😜😜
+1
noordhof
@Deutz-Fahr-Rijder k’zal maar niet uitleggen welk kleur ik wil zeker 😂
@noordhof zal wel een rode zijn met 3 van die driehoekjes...
Kramer U800
@Deutz-Fahr-Rijder Als ik zo'n 3D printer thuis had, had ik hem wel voor je gemaakt! 😃 Ja ik had hem ook wel in het groen gewild. Origineel is de achtergrond wit, logo rood, letters zwart, en de balk rood.
+2
@Kramer U800 haha dat is fijn om te weten, en ja dat van die kleuren klopt idd, mijn eerste ingeving was oh die moet groen..
JohnDeere5085
Je sta er toch soms verbaasd van waar je een 3d printer voor kan gebruiken, zelf hem thuis ook al heel wat keer gebruikt. Beugeltjes, kapjes, opvulringen bv voor het trekoog van de mestwagen...
Kramer U800
@JohnDeere5085 Ja is super handig! En dit is ook nog eens keihard plastic, echt heel sterk!
inspecteurfendt
Met welk tekenprogramma werken jullie? Als ik een voorwerp in Inventor wil namaken, scan ik het eerst in en plak dat op een plaatje (in inventor), vervolgens teken ik alle lijnen over. Heb zo eens een grille met wheel horse logo in geprint.
Kramer U800
@inspecteurfendt Op school werken wij met Scetch Up, dat is alleen voor scholen en niet voor privé of commercieel gebruik. Mijn docent plugt zijn USB stick in de computer waar ik ben ingelogd met het programma, vervolgens zet ik hem op zijn USB stick en die kan hij weer in zijn computer steken op school, die stuurt hem dan naar de 3D printer. Hoe het allemaal precies gaat weet ik ook niet.
inspecteurfendt
@Kramer U800 scetch up hebben we ooit ook op gewerkt maar dat vind ik maar niks. Inventor is veel uitgebreider.
Kramer U800
@inspecteurfendt Oké, ik weet er niks vanaf hoor. Verdiep mij er ook niet in, tenzij het voor mijn werk moet, wat eraan gaat komen voor het draai- en frezen.
inspecteurfendt
@Kramer U800 ik doe momenteel vakantiewerk op een CNC draaibank. Wel veel wachten. Een cyclus duurt 2’8’’, dat is net te lang om op 2 machines te werken maar nu sta ik wel veel te wachten.
Kramer U800
@inspecteurfendt Ik werk op de zaterdag, ook in de vakantie en vanaf volgend jaar 4 dagen in de week vanuit school. Ik heb dan niet vorige week maar die week daarvoor op een Style draaibank gewerkt, dat is nog een Teach In draaibank (digitaal en met de hand) dat duurt ook best wel lang omdat je ook nog de bijtels en boren moet verwisselen.
inspecteurfendt
@Kramer U800 die waar ik op werk hebben 12 beitels en boren in de opname. Die van mijn collega heeft een ganse ketting die rond de machine loopt vol koppen
Kramer U800
@inspecteurfendt Ja dat is ideaal, hoe snel dat wel niet gaat! 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz Humor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!