Foto van een Schlüter Eurotrac meerdere in Nordhorn, zie je niet alle dagen zo 3 naast elkaar.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 10-04-2019 om 07:07:40, met 12 reacties.

Schlüter Eurotrac

stijn-de-bock
Foto van een Schlüter Eurotrac meerdere in Nordhorn, zie je niet alle dagen zo 3 naast elkaar.

Reacties

+1
Ik heb het laatst ook nog een euro trac gezien in belgie van Hendrickx maar die is niet al te best in staat
schluterman
@schluter jan van samang heeft hij die nog?
@schluterman ja en de super 1500 ook nog maar die is stuk
+2
Kramer U800
@schluter jan van samang Is een hoop werk als je zo'n machine nog uit elkaar wilt halen, ik heb die techniek wel eens gezien en daar krijg je gewoon jeuk van!
+1
schluterman
@Kramer U800 je kunt hem inderdaad helemaal uit elkaar halen
Schluterfan
@Kramer U800

Waar je bij de Supers en Compact zo gemakkelijk onderhoud aan kunt doen, zo slecht gaat het bij een Euro Trac. Ondanks dat de cabine ook hydraulisch omhoog ging, scheen het koppeling vervangen een niet al te leuke job geweest te zijn bij deze trekkers. En pittige detail, de Euro Trac had géén vloeistofkoppeling, dus het kwam wel meer voor dat deze sneller moest vervangen worden dan bij een ander model van Schluter.
Kramer U800
@Schluterfan Tjonge jonge, daar ben je mooi klaar mee dus...
+2
Schluterfan
@Kramer U800

Ik heb mij al voorbereid, mocht ik er ooit eentje hebben (wat ik wel sterk betwijfel met die prijzen van nu), ik heb de onderdelenlijst en werkplaatshandboek al 😂 . Die heb je niet vaak nodig om aan de andere modellen te werken, daar gaat het sleutelen over het algemeen zonder boek wel 😛.
Gavrie Willemsen
Wat is eigenlijk de waarde van zulke modellen? Ik heb er nog nooit eentje te koop geweten?
valmet6400power
@Gavrie Willemsen
Eigenlijk is er dus geen waarde omdat er geen handel mee gedaan wordt! Of zal het niet zo zijn 😂
+3
Schluterfan
@Gavrie Willemsen

Momenteel meer dan de nieuwprijs, althans dat vragen ze tegenwoordig bijna allemaal. Veelal word er geen prijs genoemd, enkel dat die zich bevind is het 6 stellige bereik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Eurotrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!