Foto van een Same Centauro 60 vandaag vrachtje lucht vervoert, na alweer meer dan een jaar stilstand( door verbouwingen) Batterij opgeladen en direct brrrm brrrm!

Same Centauro 60

Towaberg
Foto van een Same Centauro 60 vandaag vrachtje lucht vervoert
, na alweer meer dan een jaar
stilstand( door verbouwingen)
Batterij opgeladen en direct brrrm brrrm!

Reacties

stijn-de-bock
Mooie combinatie.
stijn-de-bock
De kar is vast ook ooit een vrachtwagen geweest.?
+3
Towaberg
T is een meiller kipper die na de oorlog 40-45 van de Duitsers hier is gebleven! Een 20tal jaar geleden ( nog voor de euro) voor 1000frank 25€ gekocht van een boer met bijnaam chocolat . Stond volledig in de grond gezakt, banden opgepompt en rijden maar, zijn denk ik nog de eerste banden. Piston om te heffen ook nog geen problemen mee gehad! Wel een nieuwe bak op gemaakt met deels recuperatie ijzer en wel 5 soorten recuperatie oranje verf gemengd om hem te spuiten. Kostprijs af plus minus 20000 frank😀@stijn-de-bock
stijn-de-bock
@Towaberg leuk,bijhouden.
+1
Towaberg
wim-same
Centauro's zijn technisch hele goede trekkers hoor. dus een beetje stroom is genoeg voor brrrrm brrrrm.
Towaberg
Ik vind allen de overgang tussen de 3de en de 4de baanversnelling wat ongelukkig. @wim-same
wim-same
@Towaberg Dat komt omdat de groepen en de versnellingen elkaar overlappen. Zo heb je in de lage groep eigenlijk bijna alle versnellingen die je in het veld nodig heb, zonder naar de hoge groep te moeten. en in de hoge groep heb je ook nog lage versnellingen, zodat je met transportwerk niet van groep hoeft te wisselen. Je kunt overigens wel met 2 poken tegelijk schakelen hoor, maar dat oefent wel enige ervaring. Terug schakelen met 2 poken en tussen gas gaat ook. Heb ik al meerdere keren bij mensen voor gedaan hoe dat mogelijk is.
+1
Towaberg
Bedankt Wim voor de vakkundige uitleg, vrees alleen dat ik voor de praktische les eens helemaal naar Nederland moet tuffen !@wim-same
+1
wim-same
@Towaberg ha ha, je bent altijd welkom hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Centauro 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!