Foto van een Deutz-Fahr DX 4.30, vorige week vrijdag bietenland klaargelegd voor de suikerbieten. Werkt mooi zo met deze combinatie, en het schiet heel hard op met de snel-eg erachter.

Deutz-Fahr DX 4.30

Foto van een Deutz-Fahr DX 4.30, vorige week vrijdag bietenland klaargelegd voor de suikerbieten. Werkt mooi zo met deze combinatie, en het schiet heel hard op met de snel-eg erachter.

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

105ls78
Gaat mooi zo..
+1
@105ls78 zeker weten, voor dit soort werk is het een prima trekker, niet te groot en niet te klein.
deutz d25s
Mooie combi, hoeveel pk heeft deze?
@deutz d25s dit is een 4 cilinder met als ik me niet vergis 78 pk.
+1
deutz d25s
@Deutz-Fahr-Rijder oké bedankt voor de info.
valmet6400power
Zo te zien is het zand waar je bezig bent, dus dan maakt het toch niet uit als je de trekker gewoon op z'n voorbanden laat rijden? Je krijgt het met die sneleg toch wel vlak..
+2
jasper-santing0
@valmet6400power Dan is het in het midden niet aangedrukt
valmet6400power
@jasper-santing0
Als je dan met zaaien 1,5 meter opschuift wel.
+1
@valmet6400power ja de sneleg legt het wel vlak, maar het moet eerst een beetje vast zitten voor de sneleg er over heen komt, dat geeft een mooier resultaat volgens ons, vorig jaar was de bandenpacker kapot, maar we zijn na 1 baantje toch een andere gaan zoeken.
@valmet6400power en ja wij zitten idd op zandgrond, we hebben nu nog 1 blokje klei grond een beetje verderop van de boerderij.
vedder
Fijnste oude deutzjes die er zijn volgens mij
@vedder ja prima trekkers die DX'en, alleen deze rijdt niet lekker, maar daar kan hij niks aan doen op deze banden, als we er nieuwe onder zouden gooien zal het wel stukken beter gesteld staan met het comfort.
Nickvg
Stuur je nu met die bandenpacker?
@Nickvg ja, voorwielen net in de lucht en dan op het ventiel in de trekker sturen, is in het begin wel ff wennen, want in een reflex pak je het stuur vast, maar die doet niks, maar na een paar baantjes gaat het makkelijk zo.
+1
Nickvg
@Deutz-Fahr-Rijder zal inderdaad wel ff wennen zijn, wel een mooie gewichtsverdeling zo.
@Deutz-Fahr-Rijder van de zomer ff geoefend op de 130 in Alphen😉
@Nick van Oosterhout ja maar die 13006 van jullie zit het neuswiel aangesloten op het stuur en hier niet, dus dat is toch wel anders hè
@Deutz-Fahr-Rijder dan is het wel lastig ja wij hebben tussen de leidingen van de stuurbekrachtiging 2 kogel kranen gezet en daar 2 ventielen aan gemaakt dat je die gwn met een olie leiding aan kan sluiten. Als je hem dan verkeerd om aansluit stuurt ie de andere kant in das wel eens lastig als iemand anders hem aangepikt heeft en dan wil je weg rijden en dan stuur je verkeerd😂😂
@Nick van Oosterhout ja dat is makkelijker, maar voor ongeveer 10 bunder per jaar kan je niet zoveel maken, en zo gaat het ook prima.
@Deutz-Fahr-Rijder ja dat scheelt wij rijden er al zeker 3 jaar op dat wiel als het niet meer is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!