foto van een john deere 5115r. Geplaatst door JeffreyJD op 15-04-2019 om 11:41:04, met 16 reacties.

John Deere 5125R

Foto van een john deere 5115r

Reacties

mike.hv
💯 muui
JoramH
Mooi brede banden heb je hieronder, zijn ook niet de originele velgen volgens mij, want die zijn open, staat heel netjes zo!
JeffreyJD
@JoramH klopt dealer heeft later andere banden en velgen gemonteerd
JoramH
@JeffreyJD Ik ben jaloers;) Mijn 5125R komt met de originele velgen..
JeffreyJD
@JoramH oke is ook goed toch?
john deere 7810
@JoramH

Je kunt ze wel met dichte velgen krijgen vgm. Meen dat we er 1 hadden verkocht met dichte velgen... Welke maat banden krijg jij er op?
JoramH
@john deere 7810 Ik heb de meeste opties in de lijst al aangevinkt, het houd een keer op. De 560 achter. Wat voor mij meer dan voldoende is gezien het grotendeels op het erf als voorlader trekker gebruikt word.
john deere 7810
@JoramH

540 denk ik dan? is een mooie maat voor zo'n trekker. Dan wordt het wel een mooie trekker 😉 ook cabine vering en vooras vering? Zijn hele mooie trekkertjes met voorlader
JoramH
@john deere 7810 Je hebt gelijk is idd 540 en 480 Mitas. Met cabinevering, voorasvering, panoramadak en commandarm. Vorig jaar maart gekocht, in januari geleverd en in eerste week februari ingeruild op een 5125R met autotrac voorbereiding, daar is het wachten nu op. Nu een huurtrekker om tijd te overbruggen(6120M)
john deere 7810
@JoramH

Zo mooi werk dan! idd alles er op en er aan. vgm konden ze dat vorig jaar nog niet leveren ofwel? autotrac? moet je daar weer zo lang op wachten dan? of hadden ze die al als voorraad gekocht? Ook geen verkeerde trekker zo'n M alleen stukkie groter dan wat je had.
Nickvg
@JoramH waarom dan eigenlijk niet die 5125 R gehouden tot die ander geleverd is?
john deere 7810
@Nickvg

Ik gok vanwege de autotrac voorbereiding. Dit is namelijk niet interessant om er achteraf op te bouwen.
Nickvg
@john deere 7810 ik bedoel waarom is die 5125 zonder autotrac gelijk weer weg en gebruiken ze nu een 6120 M? Dan lijkt mij dat je de oude 5125 gebruikt tot dat die nieuwe met autotrac er is.
+1
john deere 7810
@Nickvg

niet goed gelezen haha, dan denk ik dat ze daar al een klant voor hadden... aangezien er een levertijd op die trekkers zit van zowat een jaar. En je 6m bijv maar een maand of 4
+1
JoramH
@Nickvg De trekker had voor de dealer de meeste waarde als er 0 uren op de klok stonden. Hij is niet op de site van de dealer geweest en denk niet dat ze hem in opslag hebben dus zullen hem wel al verkocht hebben. De 6M is een huurttekker en had al uren gemaakt voordat ie bij ons kwam, die uren zijn voor de dealer denk ik stukken goedkoper.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!