Foto van een Kubota GT21. Foto is geplaatst door Sideswipe op 17-04-2019 om 14:58:31, met 10 reacties.

Kubota GT21

Sideswipe
Foto van een Kubota GT21

Reacties

inspecteurfendt
Hoeveel kilo heb je voorop? En waar heb je deze gehaald als ik vragen mag?
Sideswipe
Het zijn platen van 50kg, en dan drie stuks. Dan zit het standaard blokje er ook nog op (die zal ca 20 a 30 zijn schat ik)
Sideswipe
Ik had ze vorig jaar via Marktplaats gekocht van een constructeur/hallenbouwer in Holten. Die had er een paar pallets van. Zijn gewichten van een catterpillar heb ik me laten vertellen.

Ik zie die advertentie niet meer staan (net gekeken)

Als ik deze gewichten niet had gehad dan was mijn plan om een eerste plaat te laten maken waar je dan Fendt gewichten voor kan hangen.

Zie mijn topic hierover
tractorfan.nl/topic/170091/
inspecteurfendt
@Sideswipe bedankt, ben ook al bij de Kramp dealer geweest maar die kan geen kleine blokken bestellen. Anders moet ik op het werk schijven (laten) frezen maar ik ben bang dat die veel minder wegen dan gietijzeren
Sideswipe
Als je een dikke stalen plaat pakt of een kokerprofiel. Daar 2 sleuven in slijpt en de zijkanten dicht last. De sleuven dan overeen laten komen met fendt gewichten dan kun je daar mee verder.
Sideswipe
Ik had wel wat adressen voor die normale gewichten die je los aan een beugel hangt.
Sideswipe
Dit had ik destijds uitgezocht (zijn dan normale gewichten)

(klik om te vergroten)

Sideswipe
inspecteurfendt
Ik ga het eens bekijken. Ik zou ook graag een opbergruimte maken aangezien ik geen cabine heb en nergens een flesje water ofzo kan opbergen. Misschien maak ik een koffer en leg ik daar mijn wielgewichten in van de wheel horse. Heb vandaag op het werk de trekhaak afgewerkt. Foto’s volgen nog.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota GT21 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!