Doordat de koppelingsplaatjes in mijn 4wd bak verbrand waren moesten er nieuwe in. Originele stukken bleken gruwelijk duur te zijn. Doordat we niet direct een goede vonden van een Inter kwamen we er a

International 1455 XL

Gavrie Willemsen
Doordat de koppelingsplaatjes in mijn 4wd bak verbrand waren moesten er nieuwe in. Originele stukken bleken gruwelijk duur te zijn. Doordat we niet direct een goede vonden van een Inter kwamen we er achter dat de 4wd kasten van de 600 serie van Fendt perfect uitwisselbaar zijn. Deze kast hebben we gisteren opgehaald bij Van Den Heuvel in Nijkerkerveen. Best een eindje rijden voor een Belg 😊. We moesten nog een paar kleine onderdeeltjes over bouwen zoals jullie kunnen zien.

Reacties

schluterman
Wat waren de kosten van zoon kast als ik vragen mag want ik zit met hetzelfde probleem
Fendttrisixfan
@schlutermanheb ook nog zo een kast liggen
stijn-de-bock
Interessant
Towaberg
Knap, gelukkig zijn er nog echte liefhebbers die tot het uiterste gaan voor hun trekker.👌
Kramer U800
Wat een toeval zeg! Zo kan het ook! Wij komen ook wel vaker bij Van Den Heuvel, hebben alles op het gebied van Fendt, zowel oud als nieuw, mooi bedrijf en ruige kerels als je ze kent 😂
Gavrie Willemsen
@Kramer U800 ja het contact verliep uitermate vlot. Op de middag gebeld en om 17.00 h hebben we ze reeds opgehaald. Stond zelfs al netjes gereed voor ophaling.
Kramer U800
@Gavrie Willemsen Ja dat is daar altijd, goede service 👌🏼 Helaas dat ze geen dealer meer zijn van Fendt
Gavrie Willemsen
@Kramer U800 hoe komt dat ze geen dealer meer zijn?
Kramer U800
@Gavrie Willemsen Ze verkocht te weinig Fendt tractoren en alles is uitgedunt door Fendt zodat nog maar een aantal dealers in Nederland Fendt mogen verkopen. Wat ook mee speelt is dat de tractors van tegenwoordig met een computer rijden, en om te sleutelen of storingen te zoeken moet men er een laptop aan koppelen met een speciaal programma hierin wat letterlijk duizenden euro's kost en wat elk jaar 'natuurlijk' vernieuwd moet worden. Dit is onbetaalbaar voor kleine bedrijven.
Gavrie Willemsen
@Kramer U800 ik vond het geen klein bedrijf..... wel beetje achterin dat wel
Kramer U800
@Gavrie Willemsen Ja ze hebben verschillende panden, dat straatje waar je doorheen moet rijden, en dan naar links, en dan rechts, dan kom je bij de balie uit en de werkplaats. Met onderdelen magazijn. Nagenoeg al die schuren en gebouwen langs dat weggetje zijn van hun, ze hebben ook een hele Fendt oldtimer verzameling daar in al die kippenschuurtjes.
Gavrie Willemsen
@Kramer U800 ook een 626? 😜
Kramer U800
@Gavrie Willemsen Dat weet ik niet, dat zou je even moeten vragen 😂
Kramer U800
@Gavrie Willemsen Een schaalmodel in de kast 😜
valmet6400power
Bij ons is vandaag de koppeling van de frontaftakas er doorheen gegaan. Zal wel net zo gestonken hebben als dit 😬
casejxu
+1
valmet6400power
@casejxu
Jup.. Was zo klaar met de frontfrees erin, en stinken poaah. Maar je kunt op geen enkele manier merken dat de koppeling eraan gaat. Ja als die stilstaat 😅 dachten eerst de slipkoppeling van de frees, ohnee toch niet
MaxxuM4ever
@valmet6400power nu de 6400 ertussen?
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Nee die heeft geen frontaftakas. Even de front pto ertussenuit gevist en om 17:00 reden we weer hoor 😄
MaxxuM4ever
@valmet6400power hoe valt jullie grond? Wij reden gisteren nog 1km/u met frezen op geploegd land. Van de week op een groenbemester waar in de winter niets aan is gedaan ging het een stuk mooier.
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Viel ons erg tegen! Was allemaal geploegd land inderdaad. Moesten na de regen nog 2 hectare dat ging al de helft harder dan voor de regen.
Fendt926Driver
Verdorie als de andere merken hun trekker willen upgraden met fendt onderdelen worden de oude fendten nog duurder 😊
Mooi dat het zo opgelost kan worden. En ook super dat je zo nog betaalbaar met je eigen trekkers kunt blijjven rijden
+3
En zo komt hij toch terug bij Fendt,
je ziet het zit in zijn hart en nieren. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!