Foto van een New Holland T 6070 met onze nieuwe opraapwagen  strautmann super vitesse 3502 cfs. Foto is geplaatst door supergerben op 19-04-2019 om 16:33:33, met 15 reacties.

New Holland T 6070

supergerben
Foto van een New Holland T 6070 met onze nieuwe opraapwagen strautmann super vitesse 3502 cfs

Reacties

basia
Kijk ; dit zijn vind ik , de betere combies !!
mdoornekamp
Mooie kar. Betaalbare capaciteit. Veenhuis ingeruild?
supergerben
@mdoornekamp nee veenhuis was een huur/leenwagen omdat op deze een jaar levertijd zat, hebben een Claas Sprint 445s ingeruild
+1
mdoornekamp
@supergerben Ohja. Dat is een hele vooruitgang
CaseCS130
Jaar levertijd? Is het zo gek inmiddels?
supergerben
@CaseCS130 ja was het vorig jaar wel weet niet hoe het nu is hoor
CaseCS130
@supergerben Poe, dat was wel lang. Gelukkig nu wel op tijd voor de eerste snede. Super mooi ding in ieder geval 👌
mdoornekamp
@CaseCS130 Strautmann bouwt alleen opraapwagens in de winter. Als je in april/mei nog wat wil, moet je geluk hebben dat er nog wat staat. Over de zomer kun je nieuw bijna geen opraapwagen krijgen.
supergerben
@mdoornekamp deze hebben we december 2017 al gekocht maar dit type was totaal uitverkocht en werd afgelopen jaar pas gebouwd vandaar
mdoornekamp
@supergerben ok. Ik heb mijn Mega 3401 toen in augustus 2015 gekocht en 2016 in gebruik. Krijg je ook nog voor verkoop korting.
CaseCS130
@mdoornekamp Oké, dat is apart. In de zomer gaan ze allemaal op vakantie of bouwen ze dan juist weer alleen voermengwagens of mest wagens of iets in die trend?
930triplemaaier
@CaseCS130 als je van alles tegelijk bouwt ben je vaak veel meer ruimte nodig omdat je voor al die machines onderdelen op voorraad moet hebben. Ook is het kwa plannen veel moeilijker omdat er van alles door elkaar loopt. En wat heeft het voor zin om het hele jaar ladewagen te bouwen als 95% van de wagens in het voorjaar geleverd worden?
CaseCS130
@930triplemaaier Daar zit wat in. Anderzijds moet je nu telkens de mallen en machines etc. Opnieuw opzetten en instellen om de productie weer op te starten of juist weer op te ruimen. Ik wist niet dat het op die manier wel werd gedaan door grote machine bouwers. Strautmann bouwt toch nog wel wat aantallen dacht ik en dan leek mij doorlopende bouw vanzelfsprekender.
mdoornekamp
@CaseCS130 dik 400 wagens per jaar bouwt strautmann. Krone net zoiets

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!