De nieuwe en tevens eerste Merlo R50.35SPLUS is in de BENELUX. Deze prachtmachine is voor Tillemansmachine Verhuur (mill) en zal binnenkort worden afgeleverd.

Merlo Onbekend

De nieuwe en tevens eerste Merlo R50.35SPLUS is in de BENELUX. Deze prachtmachine is voor Tillemansmachine Verhuur (mill) en zal binnenkort worden afgeleverd.

Reacties

Albert Peters
Is dit de grootste in het programma ?
FarMachine
@Albert Peters klopt. En dit is de eerste verkocht in de BENELUX.
Jochem Westerhof
Mooie kraan.
mike_v
Hoevaak gebeurt het dat je die hoogte effectief zal gebruiken?
rommert14
@mike_v niet te vaak mag ik hopen, lijkt mij maar niks
casejxu
@mike_v het probleem van een vereiker is dat ie altijd te kort is🙈
FarMachine
@mike_v de 35 meter gebruik je niet vaak. Maar men met deze machine op 15 meter of 20 meter enorm veel kracht. En dat is waar een roterende verreiker voor bedoelt is. Je gebruikt verreiker bijna nooit met de mast Verticaal. Meestijds in een hoek. Mensen willen daarom altijd de hijstabellen zien van een dergelijke verreiker. Bijvoorbeeld. Een betonkubel. Hoever kan je die wegzetten.
Met een 21 meter verreiker houdt dat op bij 12 meter ongeveer en bij deze 35 meter kan dat nog op 18 of 20 meter.
+1
mike_v
Duidelijk @FarMachine.
massey8690
@FarMachine hier begin je niks mee zonder hijs bewijs, of wel?
FarMachine
@massey8690 klopt je moet een hijsbewijs hebben.
guus hiddink
Mooie machine en 1 waar je mee in de hoogte moet voor veel bouwplaatsen is deze veel te lomp had ik met de 40.30 ook al last van .Als je echt een krachtpatser wkl hebben is een 60.24 ideaal!
FarMachine
@guus hiddink nu helemaal Guus. Opvolger van de 60.24 is de nieuwe 70.24.
guus hiddink
@FarMachine oke dat is helemaal woest! Zijn de afmetingen hetzelfde als die van een 60.24?
FarMachine
@guus hiddink ongeveer. Is zijn vervanger. We hebben op 5 oktober een show met de nieuwe machines in Cuijk. Geïnteresseerd?
guus hiddink
@FarMachine jazekers.geintresseerd al duurt het nog jaren voor ik op dat type ga draaien er is net sinds nov een nieuwe op het bedrijf

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Merlo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!