Afgelopen donderdag een deel eerste  snede gemaaid. 30 ha in totaal waarvan 14 ha Italiaans raaigras zodat er maïs op kaan geplant worden komende week zat een mooi snede op. De overige 27 ha is raaigras dat wat later is gezaaid  en is  voor komende weken, is land op afstand en wordt hopelijk verkocht bij interesse. De jd stond al op cultuur maar daar maaide  die niet minder om, wel oppassen zo want je dabt  snel  de zode stuk.

John Deere 6920 S

Afgelopen donderdag een deel eerste snede gemaaid. 30 ha in totaal waarvan 14 ha Italiaans raaigras zodat er maïs op kaan geplant worden komende week zat een mooi snede op. De overige 27 ha is raaigras dat wat later is gezaaid en is voor komende weken, is land op afstand en wordt hopelijk verkocht bij interesse. De jd stond al op cultuur maar daar maaide die niet minder om, wel oppassen zo want je dabt snel de zode stuk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6920 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!