Foto van een folder van een Porsche Super Export.deze folder was te koop,vraagprijs 150 euro in eerder slechte staat, was al eens in 4 gevouwen en nat geweest.voor mij veel te duur,toch kom ik dit soo

Porsche Super Export

stijn-de-bock
Foto van een folder van een Porsche Super Export.deze folder was te koop,vraagprijs 150 euro in eerder slechte staat, was al eens in 4 gevouwen en nat geweest.voor mij veel te duur,toch kom ik dit soort prijzen wel meer tegen.zijn er mensen die hier meer over weten,wat is zo'n folder nog waard?

Reacties

+1
Kramer U800
De prijzen zou ik niet weten. Wat ik wel weet is dat er hoop gelukzoekers bij zitten.
+1
a3vandiejen
Dus niet alleen de Master is duur...
+1
wotan2
Voor goed bewaarde exemplaren van eicher worden deze bedragen op ebay wel bereikt. Feit is dat dit de eerste folder van porsche is, die ik in mijn leven zie, dus waarschijnlijk nog zeldzamer. Je moet geluk hebben om tegen zoiets aan te lopen voor een leuk bedrag.
stijn-de-bock
@wotan2 ik ben wel al meer porche folders tegengekomen. Maar voor deze prijs moet hij toch in een betere staat verkeren vind ik.
wotan2
@stijn-de-bock Vind ik ook, maar wat je niet vraagt kun je niet krijgen. Ik heb verschillende folders en onderdelenboeken van eicher via ebay gekocht. 20 jaar geleden ging dat nog voor leuke prijzen, 10 tot 30 euro voor een pré jaren 80 folder of een onderdelen boek. Tegenwoordig lukt dat niet meer.
stijn-de-bock
@wotan2 dat klopt volledig.
+2
stijn-de-bock
@wotan2 ondertussen heb ik 12 porche en algaier folders .alles samen iets duurder dan wat men voor deze vroeg. Ben ik heel blij mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Porsche Super Export ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!