Foto van een Schuitemaker sjomp. Dat ben ik. Zelfmade Shirt :D. Foto is geplaatst door MRVNDT op 25-04-2019 om 18:27:51, met 19 reacties.

Schuitemaker sjomp

MRVNDT
Foto van een Schuitemaker sjomp. Dat ben ik. Zelfmade Shirt 😃

Reacties

+2
stijn-de-bock
Leuke foto maar zou nog leuker zijn moest je vriendin de t shirt aanhebben.
stijn-de-bock
Of je vrouw.
+3
pascal1985
Of zus
MRVNDT
Of mijn rapide. 😄
stijn-de-bock
@MRVNDT of jou rapide en je zus.🙈
+3
MRVNDT
@stijn-de-bock jajajaja 🤣
newholland-
@stijn-de-bock of jouw lief stijn🤣🤣
+1
Jotke
Of je knappe schoonzus😜

Om 't rijtje effe te volgen.
+2
Buurvrouw?
deerejohn
Handig met draad en naald
MRVNDT
@deerejohn Nee, dat is wat u op internet kunt doen

shirtinator.de/
+4
wim-same
Binnen kort waarschijnlijk ook al weer verouderd, Zal wel Schuiteveen of Huismakers worden. Samenwerking met Schuitemaker en Veenhuis is in zicht.
+2
MRVNDT
@wim-same zolang het alleen met de mesttechnologie is, kan het me niet schelen. en als het echt slecht gaat, ben ik gewoon een fan van de oude SR machines. 😃

In mijn geval moet ik er toch schuitefahr schrijven of deutzemaker
wim-same
@MRVNDT Ha ha. SAME is de deutzemaker, en als de Same Deutz-Fahr groep dan Schuitemaker en VMR ook nog eens overneemt.......
Jotke
@MRVNDT

Mestmachines enz. wordt allemaal Veenhuis. Voeder Schuitemaker.
+1
MRVNDT
@Jotke dan denk ik niet dat het zooooo slecht is. misschien vullen de twee bedrijven elkaar goed aan.
+2
walker1
@MRVNDT Dat denk ik ook. Ze bouwen beide goede machines, maar zitten ook in een krimpende markt. In ieder geval krimpend qua aantal verkochte eenheden, maar wat ze bouwen wordt wel steeds groter en complexer. 30, 40 jaar geleden reed bijna elk boertje nog zelf de mest uit met een tank van een paar kuub met een ketsplaat. Die tankjes waren ook niet zo ingewikkeld, chassis, pomp en tank er op, as met paar gebruikte vliegtuigbanden en klaar. Tegenwoordig zijn het allemaal grote tanks, alles hydraulisch en elektrisch, meetapparatuur, monstername apparatuur, 2, 3 of zelfs 4 assen, waarvan aantal gestuurd, etc. Straks moet het ook allemaal apk gekeurd worden en zo. Maar die simpele tankjes van 40 jaar terug, daar verkochten ze er tig keer zo veel van als nu die grote tanks. Dus als de een zich op de mesttechniek gaat richten en de ander op voerderwinning is dat een stuk efficiënter dan elkaar beconcurreren terwijl de aantallen steeds minder worden. Kortom, het grote voordeel zit waarschijnlijk op de ontwikkelingsafdelingen, op de engineering.
Jotke
@walker1

Precies! Vullen elkaar mooi aan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!