Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, blokje groenbemester kortschijven. Dit doen we om de groenbemester kort te rijden zodat het later niet ligt te stroppen met cultiveren of ploegen.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 610

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610, blokje groenbemester kortschijven. Dit doen we om de groenbemester kort te rijden zodat het later niet ligt te stroppen met cultiveren of ploegen.

Reacties

+1
Zo veel groenbemester staat er.

(klik om te vergroten)

@ronald-deutz-fahr, groenbemester schijfeggen, hier het resultaat.
@Deutz-Fahr-Rijder gaat mooi! Staat minder op als er bij ons stond, dat wel. Pk’s hard nodig?
@ronald-deutz-fahr dit is ook wel het perceel met het minste groenbemester, deze ligt er met 1x zo bij, maar alle anderen moesten we er 2x overheen voor het er neg als hier bij ligt, maar het gaat veel sneller en zuiniger dan frezen. Ookal heeft de trekker zijn 150 pk hard nodig aan deze schijfeg.
@Deutz-Fahr-Rijder oke alsnog 2x erover dus..
@ronald-deutz-fahr bij veel groenbemester wel ja, maar 2x erover doen we liever dan frezen, want dat hebben we op een oude wei gedaan voor de suikerbieten, maar dan ben je een volle dag aan het rijden, en een bult diesel verstookt voor je wat hectares bewerkt hebt.
@Deutz-Fahr-Rijder maar frezen van Rogge kun je harder rijden als grasland, met minder vermogen..
maar indd frezen is dom werk 😜
+1
@ronald-deutz-fahr ja dat zal wel, want dat is veel losser, maar toch kreeg de 6.30 het lekker warm in de rogge op de rondgangen omdat daar de schijfeg het iets teveel in de sloot wilde werpen. Dus het blijft wel goed vermogen vragen ja.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!