Foto van een Ford 8240 even zwaailampen gemonteerd. Foto is geplaatst door hans30 op 30-04-2019 om 14:17:30, met 7 reacties.

Ford 8240

hans30
Foto van een Ford 8240 even zwaailampen gemonteerd

Reacties

gudo
Mooi mooi, zijn dat orginele beugels? Die led lampen storen die niet op de radio?
hans30
Of ze origineel zijn weet ik niet. Via internet en dan een linkse en een rechtse. Ze waren in ieder geval duur zat. En die led lampen storen ja, doen alle led lampen dat?
gudo
@hans30 Nee doen ze niet allemaal, sommige zijn radio ontstoord volgensmij. Temninste dat lees ik zo op internet, ik wil ook nog van die lampjes op mn 8340 zetten.... alleen moet er geen hebben die storen op de raido natuurlijk..... Die zwaailamp beugels zien er wel vrij orgineel uit, ik heb ze bij mij gewoon zelf gebogen 😛
hans30
@gudo ok. Deze waren nog geen 20 euro per stuk geloof ik.
hans30
@gudo ok. Deze waren nog geen 20 euro per stuk geloof ik.
hans30
Vanavond met de achter werklampen aan stoorden die lampen op de radio, maar als ik voor er bij aan deed was het gestoor van de radio weg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8240 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!