Foto van een Fendt 308 bezig met eindvoor ploegen op gewestelijke ploegwedstrijd in turnhout. Foto is geplaatst door gertdl op 02-05-2019 om 10:03:47, met 6 reacties.

Fendt 308

gertdl
Foto van een Fendt 308 bezig met eindvoor ploegen op gewestelijke ploegwedstrijd in turnhout

Reacties

eicher4048driver
Ploeg voor de eerste keer terug aan het werk sinds de aanpassingen? Bevallen de aanpassingen naar wens zoals verwacht? Strak werk!
gertdl
@eicher4048driver eerste keer sinds alle aanpassingen inderdaad. alles is nog niet klaar want het wielsysteem moet nog anders gemaakt worden maar daarvoor wacht ik nog steeds op een bestelling van de cnc machine. maar de vario werkt terug goed, en de sneetjes zijn met de aanpassingen van het rister en de ploegzolen een heel stuk verbetert en de sneetjes zijn ook veel vaster geploegd nu. de aanpassingen werken goed, alleen is het weer een nieuwe puzzel om die speciale gangen zoals aanstorting en eindvoor en opening weer in elkaar te passen want alles gedraagd zich nu ook weer anders. zal een paar perceeltjes duren voor dat weer goed in elkaar past en in de vingers zit.
+1
radium45
Eigenlijk, als je al dit soort kunstgrepen ziet aan een ploeg. Dan valt er met een standaard ploeg niet fatsoenlijk te ploegen? 😬
SJB533
@radium45
Lijkt er wel op, al vind ik het met een gewone ploeg, mits goed afgesteld, ook niet belabberd uitzien
gertdl
@radium45 dit blijft ook gewoon een ploeg hoor.... hier en daar een detail aan verandert maar verder gewoon een ploeg 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!