Was alweer even geleden, maar vandaag waren ze nog eens samen aan het werk 😀. Pa met de 12, aan het sproeien tegen de voor opkomst. De Compact kon na de langdurige motorrevisie van vorig jaar pas n

Schlüter 1250vl special

Schluterfan
Was alweer even geleden, maar vandaag waren ze nog eens samen aan het werk 😀.

Pa met de 12, aan het sproeien tegen de voor opkomst. De Compact kon na de langdurige motorrevisie van vorig jaar pas nu terug weer echt aan het werk. De motor lag vorig jaar open van eind maart tot ergens in juli... Onderdelen lieten op zich wachten... Hij liep wel in September op de Retro Oogstdag, maar verdween daarna terug de schuur in voor de restauratie aan de motorkap.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Toppie.
+2
schluterman
Mooie foto Simon
bas101
Motor die 4 maand open ligt valt vanwege ontbrekende onderdelen valt nog mee , heb mij mijzelf gevallen van 3 en een 1/2 jaar meegemaakt.
Schluterfan
@bas101

Ja maar ik ben het zelfs bij Schluter niet gewoon dat het zo lang duurde eer de onderdelen er waren. En Egelseer liet ook niets weten wanneer ze kwamen. Ik kon op die momenten de muren oplopen van de stress. Wij hadden paar maand ervoor de drukwielen die je in de fronthef ziet gekocht, en konden doordat de motor niet op tijd klaar was er niet eens mee aan het werk. Nu kon hij er gelukkig wel mee aan de slag.
bas101
@Schluterfan ja is idd ergerlijk , je wilt er in t voorjaar er mee rijden ;maar dat lange wachten is kennelijk het een teken dat ook bij Egelseer bepaalde onderdelen op beginnen te raken ,
schluterman
@bas101 dat zou inderdaad kunnen
Schluterfan
@bas101

Ik heb hun toen gebeld en er was 1 onderdeel niet op voorraad, en dat bleek dus even te duren voor dat weer binnen kwam. Dan bleek er in de administratie ook nog wat misgegaan waardoor de hele circus vertraging opliep.
+3
Kramer U800
@bas101 Vertel mij wat, mijn Deutz motor ligt inmiddels ook al een jaar uit elkaar. Granit werkte niet mee, en nog steeds niet dus hebben we de bestelling afgezegd na 2 maanden bellen, wat een waardeloos bedrijf zeg, je word van het kastje naar de muur gestuurd. Revisie bedrijf opgebeld, en voor dat we wat gezegd hadden, hadden ze de krukaslagers al besteld en ook nog goedkoper!
bas101
@Kramer U800 voor luchtgekoelde Deutz moet t idd niet zo moeilijk zijn met de onderdelen , ik heb hier de Deutz dealer om de hoek zitten , bij mij weten zijn alle motoronderdelen nog leverbaar voor een luchtgekoelde Deutz ,bij Granit bestel ik maar zeer zelden wat.
Kramer U800
@bas101 Dat klopt helemaal dat alles nog te koop is, maar de krukaslagers zijn vreemd genoeg heel lastig te krijgen van de 712 motor! Ik wist niet dat de Deutz-Fahr dealers ook nog oude onderdelen verkochten?
+1
bas101
@Kramer U800 ligt aan de persoon achter de balie welke moeite hij ervoor wil doen ....
bas101
@Kramer U800 mocht t niet lukken met die onderdelen kun je mij prive contacteren , ik heb nog enkele bronnen in t buitenland die onderdelen uit de jaren 50/60 kunnen leveren.
Kramer U800
@bas101 Oké bedankt voor het aanbod, maar we gaan er van uit dat het nu moet gaan lukken! 😃
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+2
Uni-Trac
Prachtige foto!
+2
olro 61
Prachtig, Sclüter im einsatz!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter 1250vl special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!