Zaterdag even een uurtje aan het hobbyen geweest met mijn zelfbouw wifo achterlader.. Foto is geplaatst door gkgerbengk op 05-05-2019 om 14:37:45, met 8 reacties.

Fendt 306 LS

gkgerbengk
Zaterdag even een uurtje aan het hobbyen geweest met mijn zelfbouw wifo achterlader.

Reacties

Albert Peters
Leuk hobby werk
jasper-santing0
414 pas gekocht?
+1
gkgerbengk
@jasper-santing0 Deze hebben we nu driekwartjaar op mn werk. Is nu de dagelijkse voertrekker. Heeft de eerste 1000 uur er al bijna weer op zitten.
jasper-santing0
@gkgerbengk Dan doet die ook genoeg 💪 Bevalt goed? Is nette trekker nog naastgestaan.
+1
gkgerbengk
@jasper-santing0 Hij doet genoeg ja, elke dag voeren en in het najaar mee in de mais. Over een paar weken moet die twee weken mais schoffelen/onderzaaien. Dus ruim 1000 uur in het jaar.
Is met weinig uren gekocht en bevalt zeer goed vergleken met de 410 waar ik eerst mee voerde.
Verder zeer netjes inderdaad. Geluk mee gehad. Wil van t zomer het dak nogeven spuiten deze is niet meer wit door de vliegen en op de fronthef/motorblok zitten twee verschillende kleuren fendt grijs dus denk dat ik dat ook nog even meepak. En dan is die weer supernetjes voor de komende 8 jaar.
jasper-santing0
@gkgerbengk $10 ingeruild of erbij?
+1
gkgerbengk
@jasper-santing0 Momenteel nog voor erbij maar de 410 gaat nog wel een keer weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS en hebben de trefwoorden fendt 306ls en Fendt 414 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!