Foto van een Case IH Magnum 340 Rowtrac. Gespot onderweg in het oosten van Duitsland.. Foto is geplaatst door Fendt940 op 05-05-2019 om 18:03:07, met 4 reacties.

Case IH Magnum 340

Fendt940
Foto van een Case IH Magnum 340 Rowtrac. Gespot onderweg in het oosten van Duitsland.

Reacties

ronaldclaas
Mooi spul. Werk je in oost Duitsland?
+1
Fendt940
@ronaldclaas

Nee, ik kom daar graag voor de hobby. Weer eens een weekje op de trekker zitten, gras afrijden en maisland klaar leggen. Een fijne afwisseling met de kantoorbaan! En op de heen- en terugreis mooi binnendoor rijden en genieten van het uitgestrekte landschap en mooie machines. Deze Case IH reed net buiten Winningen, geloof ik.
ronaldclaas
@Fendt940 Aha op die manier. Ja klopt in het oosten van Duitsland hebben ze inderdaad prachtige landschappen en je komt er veel landbouw tegen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 340 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!