Foto van een Zettelmeyer Onbekend, bezig met poseren. ons oud machien :). Foto is geplaatst door Jochemz op 22-05-2008 om 22:21:07, met 10 reacties.

Zettelmeyer 1001

Jochemz
Foto van een Zettelmeyer Onbekend, bezig met poseren. ons oud machien 😄

Reacties

Chiel
Volgens mij heeft me buurman ook zo een. Zit een deutz moter in niet ?
Jochemz
Jup inderdaad een deutz motor 😄
Wat voor type is dit?, 1001.. 1002?
Jochemz
Zl 1001 ik denk dat het iets van 90 pk is ? en gewicht heb k eigenlijk geen idee van
Chiel
Was het niet iets van 8 ton ?
Jochemz
Jah ik denk ook zoiets, voorge eigenaar reed er mais kuil mee aan maar vonde wij hem toch niet zwaar genoeg voor. afentoe in noodgevalle voor het gras gaat ie nog de kuil op.
Siebenga
Appart met de cabine voor de knik
Jochemz
Jah is idd appart, maar wij zijn het zo gewoon, het voordeel is dat je altijd recht voor je "werk" zit, waardoor je altijd goed zicht hebt, weet niet waarom ze het nu nietmeer maken, evenwicht miss ?
casexlpowerr
Ik, Jochemz en oostvogels hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Zettelmeyer Onbekend (Poseren) naar Grondverzetters Zettelmeyer 1001 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zettelmeyer 1001 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!