Foto van een John Deere 5055E, na alle kritiek op Tractorfan andere voorbanden bij de trekker gezocht;)

John Deere 5055E

JoramH
Foto van een John Deere 5055E, na alle kritiek op Tractorfan andere voorbanden bij de trekker gezocht;)

Reacties

JohnDeere5085
Nu achter nog groter setje 😉
+2
JoramH
@JohnDeere5085 zou hem niet misstaan, maar heb op mijn 5095m 600’s achter dus als het wat natter is komt die alleen in het land.
john deere 7810
Leuke bandjes zo 😉 een klant van ons heeft er 18.4 r 30 onder liggen, dat past ook mooi.
JoramH
@john deere 7810 Dit was wat de lokale mechanisatie had liggen. Kijken het even aan maar denk dat we ze houden. Zij waren blij dat er een bestemming voor was dus waren ook niet zo duur.
john deere 7810
@JoramH

die andere waren 6,50 x 16 denk ik? dat is wel minimaal vind ik voor zo'n trekkertje, ze wegen best nog wel wat van voren.
+1
JoramH
@john deere 7810 Moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb, trekker is ook gekocht zonder gezien te hebben of een offerte met optielijst. Zijn een bedrag overeengekomen en een maand later hebben ze met autoambulance trekker gebracht. Hij stond al in Duitsland bij Rebo in Duitsland te verstoffen dus mocht voor mooi bedragje weg 😄
+1
hobbyboer
Mooi stukje groter zo 👍
Kan nog net met de voorloop zo, zeker?
JoramH
@hobbyboer Das het voordeel van 2wd, hoef je geen rekening met voorloop te houden:)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5055E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!