Foto van een Fendt 311 LSA bezig met harken met de voor ons nieuwe Samasz hark.. Foto is geplaatst door fendt716,311driver op 08-05-2019 om 17:46:55, met 5 reacties.

Fendt 311 LSA

Foto van een Fendt 311 LSA bezig met harken met de voor ons nieuwe Samasz hark.

Reacties

arjanvw
Doet de hark het goed?
@arjanvw Ja, valt goed mee met deze hark. Vooral het gras dat zich nu netjes op rijen legt ten opzichte van een enkele hark waar je al sneller het gras in elkaar draait. De breedte van de hark kan versteld worden door in opgeklapte toestand, een ijzer van plaats te verzetten. Maar hebben hem toch op het smalste staan want anders kreeg onze hakselaar het niet volledig opgeraapt 😄
arjanvw
@fendt716,311driver mooi dat de nieuwe hark bevalt! Hoe breedt harkt deze? Voor een opraapwagen is deze hark dan iets minder geschikt vanwege het brede zwad?
+1
@arjanvw je kan de breedte van 6,80 tot 7,80 m verstellen. En ik denk dat het met de hedendaagse opraapwagens met brede pickups zeker ook wel goed gaat, Onze 690 heeft nog een vrij smalle pick up (denk net 2 m) en dan krijgt hij in de bochten nog maar net gepakt. Nieuwere hakselaars en opraapwagens van nu hebben toch een bredere pickup

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 311 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!