Op deze foto is Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × actief met een Massey Ferguson bezig op een voetbalveld op de grens met Duitsland in de buurt van Winterswijk. Nog hups droog daar.

Massey Ferguson Combine

radium45
Op deze foto is Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × actief met een Massey
Ferguson bezig op een voetbalveld op de grens met Duitsland in de buurt van Winterswijk. Nog hups droog daar.

Reacties

CoenNijenhuis
@radium45 welke werkzaamheden volgen hier aansluitend aan?
radium45
@CoenNijenhuis eerst vertidrainen met 20 mm holle pen en vervolgens met de dubbele Vredo doorzaaien. Of ze Tussen door nog met een vlakraam rond gaan weet ik niet.
Fast Eddy
@radium45

Hoeveel pk staat ervoor?
radium45
@Fast Eddy 120 pk, maar met minder wil het ook wel.
+1
Fast Eddy
@radium45

Een aantal jaren geleden hadden we er een Case Maxxum 110 pk voor. Dat wou heel best. Afgelopen 2 jaar hadden we een Fendt 280P ervoor qua vermogen kon het net maar de hydroliekolie werd te warm en de brandstoftank was te klein. Dit jaar gaan we het met de kleine Steyr van 105 pk proberen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!