Foto van een New Holland 8160 ff beide trekkers eind maart weer een grote beurt gegeven, kan gewoon thuis door lmb Hoogendoorn uit Houtenlijkt wel een beetje op een County zo 😜

New Holland 8160

ricooo12
Foto van een New Holland 8160 ff beide trekkers eind maart weer een grote beurt gegeven, kan gewoon thuis door lmb Hoogendoorn uit Houten
lijkt wel een beetje op een County zo 😜

Reacties

arjanvw
Zitten jullie zo ver bij de dealer vandaan?
ricooo12
@arjanvw 25/30 km denk ik maar ze doen alle reparaties en onderhoud aan huis ze hebben een vrachtwagen das net een werkplaats maar dan op wielen en ze hebben vaak de veel gebruikte onderdelen bij hun
+2
arjanvw
@ricooo12 Dan hebben ze dat goed voor elkaar! Scheelt weer een hele rit daarnaar toe en hoef je niet gehaald en gebracht te worden!
ricooo12
@arjanvw precies daarom
inspecteurfendt
Das service. Is wel veel gemakkelijker in de eigen werkplaats. Maar nu komen ze en weet je wanneer je hem terug hebt, als je hem moet wegdoen kan het wel even duren voordat je hem terug hebt. Zo is het bij onze lmb toch. Ik wacht al 3 weken op de offerte van nieuwe banden. 😟
+1
john deere 7810
@inspecteurfendt

Toch denk ik dat je duurder uit bent als je zo langs de weg ligt te "knoeien" op locatie werkt gewoon niet zo snel als in de werkplaats en helemaal niet als het weer niet meewerkt... evenals je niet altijd alle onderdelen bij je kunt hebben.
inspecteurfendt
@john deere 7810 dat is inderdaad wel waar. Ikzelf werk ook liever thuis in de werkplaats dan bij de klant. Heb ooit eens 4 keer moeten terug naar huis rijden om materiaal te komen halen om aan een Ifor Williams veetrailer te werken. Ik bleef maar op problemen stuiten. Gelukkig zijn er nog andere klanten waarbij je op voorhand weet wat je gaat tegenkomen.
john deere 7810
@inspecteurfendt

jaa daar wordt je zat van 😉 Een kleine beurt wil nog wel idd, en helemaal als de klant er nog een beetje kennis van heeft. Maar zoals hier de meeste veeboeren zien we vaak veel en veel meer dan de eigenaar zelf.
+1
David Bakker
Ik zou voor die banden bij een banden bedrijf om offerte vragen . lijkt mij altijd goedkoper.
john deere 7810
@David Bakker

Dat hoeft zeker niet zo te zijn 😉 Ik weet dat we ze ook scherp kunnen aanbieden.
inspecteurfendt
@David Bakker ze verkopen veel banden enzo maar ze kunnen mij geen duidelijk antwoord geven of ze die maat kunnen bestellen (zijn gazonbanden voor minitractor). Prijzen maken me niet zoveel uit. Je krijgt altijd wel waar voor je geld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!