Ik heb ook eens de 'nieuwe' samasz aan de tand mogen voelen met de Fendt 311 LSA. Was aangenaam verrast toch. Ben gewoon met claas of pottinger te harken maar ook deze zijn resultaat mag er zijn. Ziet

Fendt 311 LSA

eicher4048driver
Ik heb ook eens de 'nieuwe' samasz aan de tand mogen voelen met de Fendt 311 LSA. Was aangenaam verrast toch. Ben gewoon met claas of pottinger te harken maar ook deze zijn resultaat mag er zijn. Ziet er degelijk gebouwd uit allemaal ook met 6 wielig onderstel per rotor. Wat ik wel vond is dat de sturing precies aggresiever is als wat ik gewoon ben. Maar dat is mss kwestie van wennen.

Reacties

Sojaboontje
Waar komt dat merk vandaan?
+1
eicher4048driver
@Sojaboontje Het is een Pools bedrijf dat voornamelijk groot geworden is met maaiers maar nu als sinds -+2000 volledige hooibouwlijn aanbiedt. Bestaat sinds 1986 en saphir grondbewerkingsmachines is een zusteronderneming.
arjanvw
Vaak worden onbekende merken onderschat in werk kwaliteit. De levensduur en restwaarde is soms nog wel een vraagteken.
eicher4048driver
@arjanvw Tis uiteraard altijd een gokje. Maar als je een dealer vlakbij hebt die goede service wil leveren, waarom zou je de gok dan niet wagen als het prijsverschil zodanig groot is?
+1
arjanvw
@eicher4048driver mee eens. Zo hebben wij een schudder van SIP, nog nooit een schudder gehad die zo mooi schudt.
eicher4048driver
@arjanvw Vindt het dan ook erg mooie en compacte schudders die SIP. Is toch ook niet zo'n onbekend merk? van waar is dat? Zwits of Oostenrijks?
arjanvw
@eicher4048driver volgens mij uit het oost blok.. 🤔
+1
eicher4048driver
@arjanvw Sloveens blijkbaar
case 745 xl
@arjanvw bekijk eens een sip schudder of hark lijken helemaal niet verkeerd
+1
arjanvw
@case 745 xl we hebben zelf een SIP schudder...
FENDTPOWER357
Wij hebben ook een samasz maaier maar maait nie echt goed

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 311 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!