Foto van onze International 453 met zijn originele lak nog. Foto is geplaatst door Glenn IH op 17-05-2019 om 22:30:10, met 18 reacties.

International 453

Glenn IH
Foto van onze International 453 met zijn originele lak nog

Reacties

+1
wim-same
Ziet er nog heel goed uit.
+1
Glenn IH
@wim-same zijn we erg zuinig mee mijn grootvader heeft deze nieuw gekocht heeft altijd binnen gestaan in de donker zodat de kleur niet kon af gaan🙂.
+2
wim-same
@Glenn IH Dan word het tijd dat er nu in de zon mooie foto's gemaakt worden. ha ha.
Glenn IH
@wim-same staan een paar van op tf met de IH b47 pers maar daar blinkt hij niet zo op door het stof.
+1
Mdbm
@Glenn IH Met die IH pers erachter is het echt een prachtige combinatie.
Glenn IH
@Mdbm zal niet snel nog eens voorvallen deze staat bij mijn grootvader. Het was uit noodzaak dat deze er voor stond. Normaal staat de 633E er voor en soms de 423
+2
hooidonk
Zo, die is nog erg mooi!
Wees er zuinig op!

Hoeveel uren heeft hij op de klok staan?
Glenn IH
@hooidonk een dikke 5000 als ik me niet vergis
Glenn IH
Mischien heeft iemand het opgevallen dat het niet de originele uitlaat is. Deze komt van een Engelse IH deze is iets lager waardoor we in de serre kunnen. De originele uitlaat is over een paar jaar in gebruik genomen door onze 633E😉
Piet1960
Bijzondere montage van de spiegel.
Fendt926Driver
@Piet1960 vroeger.....
Was de montage van de spiegel heel gewoon zo voor aan de neus. Mf 35 heb ik er vaak mee gezien. Werkt zeer makkelijk met langs een vracht kijken. Iets bijsturen en je kijkt er langs
Piet1960
@Fendt926Driver Dat ze zo voor op de neus zitten weet ik ook nog wel, ben ook van een vroeger bouwjaar. Ik vroeg me af hoe die gemonteerd is. Lijkt of die bij de bout van de dynamo of zo geknoopt zit.
Fendt926Driver
@Piet1960 oh zo.
Ik denk dat dit minder trilt.
Bij bepaalde toerentallen trilde de spiegel aan de motorkap zo erg dat je er niet in zag op dat moment
Piet1960
@Fendt926Driver Dat zou kunnen ja. Die motorkappen die sluiten nooit zo prima, is altijd weer lastig om die boutjes weer op de goeie plek te krijgen.
@Fendt926Driver hebben ook modernere trekkers weleens last van, of dat ze speling krijgen waardoor ze heledag ‘klapperen’
erg vervelend..
Glenn IH
@Piet1960 is een zelfgemaakte spiegel ja deze is indertijd bevestigd aan de dynamo. Deze zouden we nog eens ergens anders moeten bevestigen. Voor als je met de spiegel ergens tegenrijd dat de dynamo niet afbreekt.
Glenn IH
Als ik me niet vergis als je van uit het fabrik een spiegel had op zitten stond deze op de slijklap.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 453 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!