Foto van een Normag NG22. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 17-05-2019 om 22:55:03, met 5 reacties.

Normag NG22

jordi 1455
Foto van een Normag NG22

Reacties

Kramer U800
Zo mooi hè, die man met al zijn verhalen haha. Z'n Normag verbouwd met een gloeikopje en allemaal "troep" aan de zijkant. En maar sterke verhalen vertellen hahaha.
oldtimergek
@Kramer U800 Nou de meeste verhalen zijn op waarheid berust. Ik ga veel met hem op reis en hebben dan een hoop lol met zijn beiden. Komende aug en sept gaan we weer 2x naar Engeland. Je moet een keer bij hem thuis gaan kijken in zijn museum. Is door de week meestal wel open. Dan gaat er een wereld voor je open. Veel John deere's in zijn collectie.
jordi 1455
Quote Reactie van @oldtimergek:
Komende aug en sept gaan we weer 2x naar Engeland

De Steamfair zeker.
Kramer U800
@oldtimergek Oké! Is dat van die Hakenkruizen ook waar in die cabine van de Normag? Ik ben vorig jaar nog in Engeland geweest bij The GDSF toen het 50 jaar jubileum was met 500 stoommachines! En om JD geef ik niet zo veel 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Normag NG22 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!