Foto van een Zelfbouw trekker, even een servicebeurtje geven en dan kan hij er weer tegenaan deze zomer. De oplettende kijker ziet wat of hoe dit is/was. Er ligt natuurlijk een 6 cilinder deutz in, an

Zelfbouw trekker

Foto van een Zelfbouw trekker, even een servicebeurtje geven en dan kan hij er weer tegenaan deze zomer. De oplettende kijker ziet wat of hoe dit is/was. Er ligt natuurlijk een 6 cilinder deutz in, anders past hij niet bij ons tussen de Deutz vloot.

Reacties

jan_case745
Pomp om te beregenen?
@jan_case745 ja, dat klopt, vroeger was de gedachte om hier de haspel aan te hangen zodat iemand alleen de haspel achter in de polder weg kon gaan zetten en dan met de quad ofzo iets naar huis komen. Zo ver is het helaas nooit gekomen.
jan_case745
@Deutz-Fahr-Rijder mooi, ideeën genoeg precies. Prachtig om zo bezig te zijn
@jan_case745 ja haha, iets verzinnen, een goede basis opscharrelen, in dit geval een oude grimme aardappelrooier als ik het goed heb en proberen of het gaat werken.
+1
jan_case745
@Deutz-Fahr-Rijder veel succes zou ik zeggen
Makkelijk hé zo'n zelfrijder
@Nick van Oosterhout jazeker, alleen is er al jaren 1 wielaandrijving zwak/kapot dus moeten we hem altijd met de trekker verzetten. Maar ik durf wel te stellen dat wij allebij een zeldzaamheid zijn met de zelfrijdende regenmotors....
Onderdelen zijn te koop!

(klik om te vergroten)

Cabine oorspronkelijk van een Hitachi minikraan. De kleine zijruit is er wel heel bij.

(klik om te vergroten)

Poclain rijmotors, 1 een ervan lekt

(klik om te vergroten)

Poclain rijmotor.

(klik om te vergroten)

Type plaatje van de rijmotor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw trekker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!