Foto van een Deutz-Fahr Schudder nieuwe aanwinst! De pz flevo 480 verkocht en deze er voor terug!. Geplaatst door boskje op 21-05-2019 om 13:09:44, met 4 reacties.

Deutz-Fahr Schudder

Foto van een Deutz-Fahr Schudder nieuwe aanwinst! De pz flevo 480 verkocht en deze er voor terug!

Niet zo gezellig als de veemarkt..

..maar wel net zo effectief! Koemarkt.nl is de online marktplaats voor handel in rundvee.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

eicher4048driver
Mooi. Volledig origineel zo te zien. Hebben zelf thuis een tijdje een deutz-fahr kh500dn gehad. Schudbeeld was op zich niet slecht maar als je een bocht nam bleef die heen en weer gaan. Ook had ik bij een zware snee last van tandbreuk. Heb nu een lely stabilo 675. Wereld van verschil!
boskje
@eicher4048driver ik zie dat wij naam genoten zijn! Voor mijn hobby (2 hectare land) is dit wel leuk.
Zo'n lely is idd beter maar kan niet uit voor mij helaas.
Ik zie dat je fendt fan bet, wij hebben ook jaren met fendt gewerkt.
Ik ben wel fan van alle Duitse merken, heb zelf nu een Deutz.
eicher4048driver
@boskje Ja wij hebben ook van onszelf 2 ha. 308 is van mijn pa en grootste deel machines is van mij. Als ik soms iets zie voor een prijsje dat me wel aanstaat dan koop ik dat wel eens. Zo doende ook de lely. technisch volledig inorde enkel wel wat minder in de verf omdat die volgens mij veel buiten heeft gestaan. Ben ook wel fan van vooral de duitse merken, Eicher, Fendt, Schlüter,...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Schudder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!