Foto van een Krone Swadro 800/26, laatste eerste snede ligt ook weer klaar!. Geplaatst door MulderDeutz1 op 23-05-2019 om 14:25:53, met 9 reacties.

Krone Swadro

Foto van een Krone Swadro 800/26, laatste eerste snede ligt ook weer klaar!

Reacties

martin-van-beek
Is dat niet wat laat wij zijn de vandaag de tweede snee al aan het kuilen?
new holland koen
@martin-van-beek hier zit de 2e snee ook sinds vandaag in de kuil
+1
MulderDeutz1
@new holland koen @martin-van-beek Wij hadden in april geen belang bij super suikerrijk en veel te kort gewas en hadden twee weken geleden geen belang bij niet drogend weer. Dus vorige week de dikste helft en gister de andere helft gepakt. Stond dik op, maar prima weersomstandigheden en grasproduct.
Ronald125
Hier vorige week ook pas de eerste snede ingekuild
Quintto
Zat hier dan nog wel een beetje kwaliteit in? Bij ons is het gras al lang in de aar geschoten, maar dat is dan ook hooiland. op sommige plekken gaat het ook al bijna liggen
MulderDeutz1
@Quintto Jazeker, helemaal niet doorgeschoten oid. Zit ook nog wat structuur in, wij zijn er blij mee.
Quintto
@MulderDeutz1 mooi dat het nog zo goed was dan, goed gegokt dus
+1
MulderDeutz1
@Quintto Hoort bij het vak, mooi dat het meezit. Ligt natuurlijk ook aan de grondsoorten en hoeveel water er gevallen is etc etc

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Swadro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!