Grimme Europa Super aardappelrooier. Staat morgen 25-05 op de oldtimerdag in de Krim.. Geplaatst door Henk 1120 op 24-05-2019 om 20:54:37, met 7 reacties.

Grimme Kistenvuller

Grimme Europa Super aardappelrooier. Staat morgen 25-05 op de oldtimerdag in de Krim.

Reacties

newholland6640
Z'n rooier heb ik tot vorig jaar nog mee gerooid.
+2
bob de bouwer
Mooie combinatie
wim-same
Ga je aardappelen telen Henk ? Wel een prachtige combinatie hoor.
+2
Henk 1120
@wim-same Hij is van m'n buurman en ik mocht hem voor de oldtimerdag in de Krim gebruiken. Maar wie weet, ga ik er binnenkort bij hem nog wel wat mee rooien. Alles werkt naar behoren! Het is wel een mooie combinatie zo. Ze zijn allebei in dezelfde periode gebouwd. Ik heb gehoord, dat er morgen in de Krim (ov) zo'n 200 trekkers komen, dus dat kan gezellig worden...
wim-same
@Henk 1120 Het is daar altijd gezellig. Ik heb ook nog 3 jaar in Drenthe gewoond. aan de gezelligheid ligt het niet hoor.
+1
a3vandiejen
Prachtig Henk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Grimme Kistenvuller ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!