Zurück nach der Schlüter Heimat!

Schlüter Euro Trac 1600LS met Pottinger Mex V en Super 1300TVL-LS met Fliegl. Bovenaan Super 3000TVL met Fliegl.

Grunlandtage Voglried, 26.05.2019

Schlüter Meerdere

Zurück nach der Schlüter Heimat!

Schlüter Euro Trac 1600LS met Pottinger Mex V en Super 1300TVL-LS met Fliegl. Bovenaan Super 3000TVL met Fliegl.

Grunlandtage Voglried, 26.05.2019

Reacties

+1
olro 61
Het zal wel weer genieten geweest zijn tussen al die 'Bären'...er is toch noch een grote Claas hakselaar aan het werk gezet? Ik kijk al weer uit naar je foto's en verhalen!
+1
Schluterfan
@olro 61

Ja die Claas heeft ook enkele rondjes gereden als reclame denk ik. Hij hoorde er eigenlijk niet thuis vond ik, maar de trekker die er langs kwam rijden maakte het eigenlijk wel goed. Foto's en verhaaltjes volgen natuurlijk nog 😉. Als je 4 dagen in Beieren bent, en kan spreken met mensen die al langer met Schlüter bezig zijn dan ik zelf, dan leer ook ik nog bij!
+1
olro 61
@Schluterfan Prachtig toch, als je bij gelijkgestemde liefhebbers weer nieuwe verhalen en ervaringen hoort en ziet!
+1
Schluterfan
@olro 61

Ja, en toch zijn die liefhebbers het eerste kwartier heel rustig, alsof ze eerst willen zien tegen wie ze spreken. Gelukkig loopt dat wel snel los en komt het ene verhaal na het andere. Soms kan ik die zelfs aanvullen en zie je hen denken, hoe weet die dat nu weer hahaha. Maar verder, ondanks mijn gebrekkig kennis aan Duits lukt het behoorlijk. Het is vooral leuk spreken met mensen die achter de schermen gewerkt hebben, of een bedrijf hebben die talrijke trekkers nieuw kocht en hun ervaringen in al die jaren willen delen.
Nur schluter mit MAN motor ! wel een mooie collectie van de laatst gemaakte beren
+3
Schluterfan
@schluter jan van samang

Er waren vrij veel echt jonge Schlüters (na '85) in Voglried. 1259's en 1510's heb ik al zat gezien, die jongere zijn net een stuk zeldzamer en er zit nog meer verschil in, en dat maakt ze nog unieker.
@Schluterfan en ook veel grote schluter ?
+2
Schluterfan
@schluter jan van samang

Veel tussen 95 en 200pk, enkel de Super 3000TVL sprong er bovenuit. Maar als ik grote zie, heb ik ze in het verleden toch al gezien. Hoe meer nieuwe Schlüters voor mij ik zie, hoe beter voor mijn archief, dan kan ik dat wat uitbreiden 😛.
Uni-Trac
Prachtig!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!