C’est moi!. Foto is geplaatst door Sebastiaan B op 29-05-2019 om 18:12:58, met 12 reacties.

Geen

Sebastiaan B
C’est moi!

Reacties

+3
erik9831
@stijn-de-bock dit is toch geen concurrentie hé 😂
+2
Fendtpower312
@erik9831 lijkt wel op een Goochelaar🤹🏻‍♂️ Misschien de broer van hans klok😂😂
+2
stijn-de-bock
@erik9831 nee 😂niet mijn ding,tis vast weer schoolvakantie.
Sebastiaan B
Eh, ik ben dus NIEUW op deze site...! Geef me even de tijd om hieraan te wennen? Ik heb een Mc Cormick D320. Dus wat dat betreft is er geen probleem?! Alleen wil hij de aftakas niet activeren. Op het moment dat ik hem inschakel valt ie weg.
+3
stijn-de-bock
@Sebastiaan B je wordt het hier wel gewend,foto's van je tractor eventueel met je vrouw zien we wel liever verschijnen. 😂😂
Sebastiaan B
Sorry Stijn, ik ben geen boer maar een particulier met een oldtimer tractor. Ik zet ook mijn vrouw niet te koop(tractor ook nog even niet...;)).
+2
stijn-de-bock
@Sebastiaan B ik ben ook geen boer,dit is ook geen verkoopsite,velen op dit forum zien gewoon graag foto's van tractors,een vrouw er bij kan de foto soms mooier maken.
hoest
@Sebastiaan B maar jezelf wel?
+2
Albert Peters
Niet dat we jou niet willen zien hoor maar we kijken liever trekkers of machines
Sebastiaan B
Mijn kleine tractor is momenteel nog vrij kaal. Alle opschmuck moet nog geplaatst. Het is een projekt. Ik had de hoop dat ik op deze site wat hulp zou kunnen krijgen met de ontdekkingsreis die dit voor mij met zich meebrengt. Dan volgen foto’s vanzelf...?!
+2
ZetorTwente
Tinus aan het experimenteren met de nieuwe tinderswipe functie?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!