Foto van een Yanmar YM 1510 met de klepelmaaier. Als je op de groendienst van de gemeente moet wachten kan er binnenkort niemand meer door. Dan maar even mijn goed burgerhart  laten zien. Hier viel het nog goed mee ;-)

Yanmar YM 1510

Foto van een Yanmar YM 1510 met de klepelmaaier. Als je op de groendienst van de gemeente moet wachten kan er binnenkort niemand meer door. Dan maar even mijn goed burgerhart laten zien. Hier viel het nog goed mee 😉

Reacties

eicher4048driver
Leek net of jou combinatie te koop stond 😀
2dehands.be/link/534995261.html/…
inspecteurfendt
@eicher4048driver Ja inderdaad, had hem ook al gezien. Deze blijft voorlopig nog haha. Heb wel getwijfeld om de klepelmaaier weg te doen maar na 1 keer maaien gaat er al 200-300 euro van de nieuwprijs, dan maar een paar aanpassingen gedaan. De maaier mocht eigenlijk ook wat breder maar de verkoper raadde dat af. Gisteren een stukje hoog gras afgemaaid over de hele werkbreedte en de tractor had er geen moeite mee.
eicher4048driver
@inspecteurfendt Ja je hebt mooi wat aanpassingen gedaan zo te zien. Altijd fijn toch om zo je machines zelf te kunnen verbeteren. Wel spijtig dat een nieuwe machine zo kan tegenvallen. Maar zo zie je maar, het prijsverschil zit ergens in
inspecteurfendt
@eicher4048driver ja inderdaad, op garantie ga ik niet meer moeten rekenen maar de miserie komt meestal net na de garantieperiode. De wals achteraan snijdt in de zode als ik een bocht neem dus daar ga ik een radius op draaien of met de slijpschijf afronden. Ik wou ook nog andere messen maken maar door het tussenschot mulcht hij naar wens. Hier zie je het verschil tussen A en B merken. Over kwaliteit mag ik zeker en vast niet klagen maar op gebied van afwerking laten ze toch wat steken vallen.
eicher4048driver
@inspecteurfendt Dat is de reden waarom ik bijna alles 2ehands van een A- merk probeer te kopen. Liever dan een paar uren werk en wat geld in steken en dan weten dat je een degelijke machine hebt waarmee je verder kan dan stilstaan in drukke periodes.
inspecteurfendt
@eicher4048driver das inderdaad wel iets dat ik ook probeer. Wij zijn zelf geen boeren (meer) en de yanmar heb ik dus gewoon gekocht voor de hobby. Zo’n Fendt 230 zoals jij hebt is me wat te duur om te hobbyen hahaha. Zijn wel machtige dingen.
eicher4048driver
@inspecteurfendt Hahah ja is niet goedkoop maar daar werk ik voor. Ben ook bezig met wat klein loonwerk en gazon aanleg dus kan het wel goed gebruiken
inspecteurfendt
@eicher4048driver ik pobeer ook hier en daar wat klusjes te doen maar ik zal nog wat weides mogen maaien voordat ik hem heb terugverdiend haha. Waar heb je die kubota gehuurd? Onze lmb zegt dat Boels vanalle kosten bijrekend zonder op voorhand te zeggen. Een kklant van hem was 400 kwijt na een dagje met een minigaver te werken.
eicher4048driver
@inspecteurfendt JC-rent. niet de dichtstbijzijnde verhuurfirma maar ik kan goed met die mannen overweg. en absoluut de goedkoopste uit de buurt, nieuw materiaal waar ik nog geen problemen mee heb gehad.
inspecteurfendt
@eicher4048driver das altijd wel een pluspunt. Als je afgebeulde machines krijgt kom je ook niet verder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar YM 1510 en hebben de trefwoorden maaien en klepelmaaier geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!