Foto van een John Deere 2020.een trekker waar ik een deel van mijn jeugd op heb gesleten. Vandaag voor het eerst op de foto gezet. Toen ik ermee reed was een foto nemen nog niet zo  vanzelfsprekend al

John Deere 2020

stijn-de-bock
Foto van een John Deere 2020.een trekker waar ik een deel van mijn jeugd op heb gesleten. Vandaag voor het eerst op de foto gezet. Toen ik ermee reed was een foto nemen nog niet zo vanzelfsprekend als vandaag.

Reacties

+1
Albert Peters
Mooie ouwe Deere Zie je niet veel met een Brill cabine
+2
stijn-de-bock
@Albert Peters in onze regio stond vroeger op alles een bril cabine .
+2
Albert Peters
Heb er zelf 1 gehad op Ford 4000 maar op J D niet zal wel door mijn vriend de J D dealer komen
+1
wim-same
@Albert Peters In België zie je veel Bril cabine's Albert, net als je in Nederland veel Secura cabine's zag.
wim-same
@stijn-de-bock Je zag deze Bril cabines inderdaad in Nederland ook wel vaak op Ford ( 5000 ) staan met een Atlas 512 kraan erop. Kennelijk waren deze cabines gemakkelijk aan te passen voor de hefcilinder van de kraan op transportstand.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!