Laatste beton wegrijden van de gesloopte stal. Beton is net over de grens in Nederland gekapt bij een Breekinstallatie. Morgen aanvullen met zand en in lagen verdichten. Maandag starten ze met de bouw

International 1455 XL

Gavrie Willemsen
Laatste beton wegrijden van de gesloopte stal. Beton is net over de grens in Nederland gekapt bij een Breekinstallatie. Morgen aanvullen met zand en in lagen verdichten. Maandag starten ze met de bouw van paardenstallen.

Reacties

+1
schluterman
Oke mooi allemaal gepland
hermanjohndeere
Maandag op tweede pinksterdag? Of kennen ze dat niet in belgië. Wel lekker strakke planning 👌
Gavrie Willemsen
@hermanjohndeere ja zal wel dinsdag zijn, maandag is verlofdag....
a3vandiejen
Prachtige foto.
eicher4048driver
Knap spul op de foto!
Waar een rundvee- of varkensstal wordt afgebroken komt er weer een paardenstal in de plaats. Allesinds bij ons in de buurt toch. Erg jammer vind ik dit.
Gavrie Willemsen
@eicher4048driver de boer was allang gestopt en had al 10 jaar geleden alles verkocht
inspecteurfendt
@eicher4048driver inderdaad, die paardemensen zijn nergens goed voor, de meeste toch... 😉
New Kobelco
Heb jij MAN met oplegger niet meer?
+1
Gavrie Willemsen
@New Kobelco nee die 6x6 is weg maar heb wel vorige week een 6x4 van 3 jaar oud gekocht in Nederland met een wisselsysteem op. Dus de oplegger kan over een maandje weer bollen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!