Nur für Pflegearbeiten...!

Schlüter Service? Volgens mij mocht er evengoed een bordje gehangen hebben met

Schlüter Super 1500TVL

Nur für Pflegearbeiten...!

Schlüter Service? Volgens mij mocht er evengoed een bordje gehangen hebben met "Gut Schlüterhof"... Door de aantallen in de hangaar alleen al...

Schlüter Super 1500TVL Special, op een ondertussen vertrouwt adresje als ik in Landkreis FS ben.

Reacties

+2
Sojaboontje
Een Schlüter op cultuur wielen zie je ook niet elkedag.
+1
Schluterfan
@Sojaboontje

Staat al 10 jaar op deze sproeibanden. Word enkel gebruikt om te sproeien en strooien, verder niets. Voor de andere werken heeft hij keuze zat hahaha.
+1
Kramer U800
Prachtige foto! Helemaal compleet met die Schlüter en het Service bord.
+2
Schluterfan
@Kramer U800

Zonde dat ik geen foto kon nemen van de complete schuur, dan zag je ineens dat hij niet alleen was 😃
Fendt926Driver
@Schluterfan mocht je geen foto nemen van de hele schuur of kon je er geen nemen?
Schluterfan
@Fendt926Driver

Van de voorkant lukte dat niets van de auto's en de bomen. Op de oprit alleen al stonden er 3 trekkers. Foto's van in de andere schuur heb ik wel. Hij doet er niet zo moeilijk over. Toen we aankwamen ging hij net eten, maar zei direct, ga maar in de schuren kijken, je weet de weg 😉.
Kramer U800
@Fendt926Driver Precies daar zit een hoop verschil in. Ik snap dat je jezelf wilt beschermen als je een aantal ton aan staal en euro's daar binnen hebt staan.
Sojaboontje
@Kramer U800 Zoiets word toch niet snel gejat denk ik. Iedereen weet wel wie wat heeft in zon kleine kring.
Kramer U800
@Sojaboontje Dat ben ik met je eens maar al steken ze hem maar in de fik, als ze er achter komen waar ze staan, dat wil je nooit van je lang zal ze leven meemaken.
+2
Schluterfan
@Kramer U800

Ik hoef eigenlijk geen foto's van in de schuur te posten, de meeste trekkers heb ik bij klaar daglicht al voor de lens gehad en staan al op TF 😉. Alleen allen op verschillende treffens en of tijdstippen genomen. De 1900 die ik daarnet poste ( tractorfan.nl/picture/1300237/… ) is ook van hem. De Euro Trac was eigenlijk de enige die ik nog niet gezien had, en die heb ik nu ook werken op de foto kunnen zetten. Hij kiest bij elk treffen dat hij meedoet elke keer een andere trekker('s).
Als het een tvl is dan moet het een 1512 of 1518 vanwegen die vooras en de schuifgewichten + lange spatborden 🤔
Schluterfan
@schluter jan van samang

Dit is een 1513, met achteraf opgebouwde lange spatborden en grijze velgen 😄. Ik schreef trouwens in de tekst dat het een Special was.
JJ
Mooi op deze wielen. Staat op 2,25m zeker?
+1
Schluterfan
@JJ

Klopt!
Uni-Trac
Prachtig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!